שלום - שאלה קטנה

א י י ל 20

New member
שלום - שאלה קטנה

אני מחפש שמות ישראליים שמייצגים באופן מובהק את הדברים הבאים: 1. שם ראשון, לגבר - אמביוואלנטיות / חוסר החלטיות / חרדה / פרנאוידיות / חוסר שקט. 2. שם שני, לאישה - כוחניות / שליטה / דומיננטיות. 3. שם שלישי, לגבר - ריחוק / ניכור / זרות. 4. שם רביעי, לאישה - ילדותי וגם בוגר. 5. שם חמישי, לגבר - שם משפחה שמתאים לרופאים, רצוי רוסים. המון תודה רבה !

Raffael

New member
../images/Emo13.gif

1. עזריאל (שם חיבה - עזרילי). 2. אסתר 3. גולדה. 4. דר' כהן.

freedom rider

New member
ד"ר כהן - ילדותי וגם בוגר????

א י י ל 20

New member
../images/Emo26.gif אני אומנם כותב משהו, אבל

על שמות כבר החלטתי בעצמי. פשוט רציתי לראות אם אחרים שותפים לקו המחשבה שלי. תודה רבה !

giulietta

New member
וגם...

1. ירחמיאל, אללה ירחמו (פגע רע, לא אישי, הא?). או בעצם יש כבר שם כזה: וודי אלן (?Would he). 2. שולמית. 3. נמרוד 4. רחל 5. ד"ר שרנצקי (הרופא שלי מקופת חולים...).

freedom rider

New member
אם כבר - אז גמני רוצה

1) ביבי 2) מרכבה 3) טיבריוס 4) ג'ודי 5) ז'יוואגו

גרי רשף

New member
הצעה תנכית

1. שם ראשון, לגבר - אמביוואלנטיות / חוסר החלטיות / חרדה / פרנאוידיות / חוסר שקט. שאול 2. שם שני, לאישה - כוחניות / שליטה / דומיננטיות. איזבל 3. שם שלישי, לגבר - ריחוק / ניכור / זרות. יפתח 4. שם רביעי, לאישה - ילדותי וגם בוגר. אשת פוטיפר (בוגר או בוגד?) 5. שם חמישי, לגבר - שם משפחה שמתאים לרופאים, רצוי רוסים אלישע (אליושה?)

עִידן

New member
צוֹף, טאק, כיף.

1. גילי, יחיאל 2. אסנת, אלומה (וגם אניה. סתם.) אה, כן. נתקלתי לפני כמה ימים בשם: אשדא (asheda), והצליל שלו ממש מתאים, בעיניי. 3. דוד (בשביל גנגי: דוויד), יזהר 4. עתליה, שני, גלי, טלי (אם כי לטלי יש תוספות לא לגמרי חיוביות), יעל. 5. ד"ר פרוֹסְק (שווא ב-ס', כן?)

למעלה