שלום, שאלה קטנה...

veyron

New member
שלום, שאלה קטנה...

איזו אומנות לחימה מתבססת בין היתר על תזוזת הגוף והחושים המשולה לזרימת המים?? תודה לעונים.

יש שחיה קרבית

אמנות לחימה במים תוך כדי שחיה או חציית מים עמוקים תמונה מצורפת.

זה צילום של suei jutsu?

קראתי אצל דרגר שזו הייתה אומנות לחימה קלאסית. מתרגלים אותה עדיין ביפן, וממש יצא לך לצפות בה?

veyron

New member
אוקי...

ממש לא התכוונתי לשחיה קרבית... אז אתם אומרים שכל אומנויות הלחימה משתמשות בזה? קונג פו למשל? אני לא ממש בקיא בעניין...

בדוג´ו שלי בקיוטו יש

בצמוד לדוג´ו שלי בקיוטו יש גם בריכת שחיה שבה מתקיימים אימונים ב SUIEI JUTSU המקום נקרא TOSUIKAI וכל אחד יכול ללכת ולצפות בהם מתאמנים ואף להצטרף לדוג´ו. בנסיעה הבאה שלי ב2003 אני מבטיח לצלם ולראיין אותם.

השאלה אם אלה אימונים באסכולה

קלאסית של סווי ג´וטסו, או שזו אומנות מודרנית שקוראים לה כך? כי מדראגר הבנתי שזו הייתה שיטה קלאסית ששימשה את הבושי כשהם היו צריכים להילחם בתוך מים, נפלו מסירה וכדומה. אם אכן מדובר באסכולה עתיקה של סווי ג´וטסו בהחלט יהיה מאוד מעניין לראות את הצילומים והראיון שלך. וגם אם לא, אז לא נורא

סואיאי ג´וצו קלאסי

הסגנון נקרא אני חושב - קובורי ריו. KOBORI צריך לבדוק בכל אופן סגנון קלאסי בזה אני בטוח. זאב.

מגניב לחלוטין! ../images/Emo66.gif../images/Emo51.gif

משהו בכל זאת לא מסתדר לי. אמרת שהאימונים פתוחים לכולם - הרי ודאי ידוע לך שזה לא הנוהג באומנויות לחימה קלאסיות, ותהליך הכניסה הוא תמיד בעייתי. אז ידוע לך ממה נובעת הקלות בכניסה לקובורי ריו?

טוב אז:

המורה כמובן משוחח איתך ואז מחליט אם לאפשר לך להצטרף ולא כל אחד נשאר. מלבד זאת יש להם הרבה אימונים סגורים (לא ניתן לצפות בהם). בחלק מהאימונים כל אחד יכול לצפות. זה בינתיים מה שאני יודע על הקבוצה בקיוטו.אגב לא כל דוג´ו מסורתי מתנהג בצורה זינופובית.

כן ברור. אבל לא כל יוונית צריך

להעתיק מהאמריקאים. קסנו - זר, חיצוני. פוביה - פחד.

כן. גאיג´ינפוביה .... ודלית

דלית, יש לך מילה אחת בעברית שמבטאת פחד מזרים? (חוץ מגזענות כמובן).

עמלק

אני חושב שזו שאלה שרצוי להפנות למיתר (או אולי סלבו?). למיטב זכרוני בשפה העברית, כשפתו המייצגת של העם היהודי, הבידול (התבדלות?) מוטבעים ומושרשים כ"כ עמוק שכבר אין צורך במילים כדי להזכיר שזר פירושו רע... גזענות, אגב, מבטאת דעה קדומה כנגד קבוצת אוכלוסיה ספציפית. לא בהכרח זרים, ולא בהכרח פחד או שנאה.

למעלה