שלום! שאלה קטנה

omryam

New member
שלום! שאלה קטנה

רכשתי זוג מוניטורים.. חיברתי כל אחד מהם ליציאה אחרת מכרטיס הקול שלי. הבעיה שהקיובייס שולח לי את כל קבצי האודיו המוקלטים לרמקול שמאל ואת המידי לימין. כאשר אני עושה אודיו מיקס דאון ושומע את ההקלטה דרך המדיה פלייר העניין מסתדר אבל בתוך הקיובייס אני לא מצליח לבטל את החלוקה הזאת. מישהו יודע איך לפתור זאת? בתודה מראש!! עמרי. נ.ב ניסיתי לשחק עם הפיידר ששולח כל ערוץ לרמקול אחר. זה לא עוזר אם אשלח את הערוץ אודיו לימין- פשוט לא שומעים כלום

בו נסדר דברים

על איזה כרטיס קול אתה עובד? כמה ערוצי יש פרוייקט? על איזה כלים ווירטואלים אתה מנגן? האם אתה פותח גרופים בפרוייקט? האם משתמש בפלאגינים לאודיו בפרוייקט?....אלו? האם אתה משתמש בשליחות? עבודה עם אפקטים חיצוניים? בגדול מה שאתה אומר נשמע לא הגיוני....כי הסטריאו שיש בתוכנה והוא מה שאתה שומע מעביר את האינפורמציה שלו באקספורט ואתה אמור לשמוע בול את אותו הדבר תרשום הכל וננסה לעזור. הבעיה הכי גדולה שאתה לא יכול לעשות אקספורט כי אתה אומר שזה מסתדר אז...אז אין איך לשמוע את הבעיה

omryam

New member
את הבעיה

אפשר לשמוע כאשר אני רוצה לשמוע את הפרוייקט מתוך הקיובייס. אני לא בטוח שזה קשור לכלים וירטואליים וגרופים, פשוט נראה לי משהו בהגדרות ששולח את קובצי האודיו לשמאל והמידי לימין. בדקתי וזה לא משנה כמה ערוצים אני פותח. עדיין יש את החלוקה הזאת. אני עובד על כרטיס M אודיו , פשוט יחסית 4 כניסות ו 4 יציאות.. לא ממש זוכר את הדגם תודה רבה! עמרי

מצחיק אתה

תזכר בדגם , אחרת אין איך לעזור לך בגדול מה שאתה מתאר נשמע לי יותר כמו באג , בגלל הדרך שבה נשמע האודיו אחרי האקספורט

למעלה