שלום - שאלה על פילים

משי מור

New member
שלום - שאלה על פילים

שלום, אני חדשה בפורום, אשמח אם תענו על שאלתי. מה מסמלים פילים, האם מומלץ לקשט את הבית עם פסלי פילים והיכן כדאי לשים אותם? תודה ויום נעים!

שלום משי מור

ברוכה הבאה. מה מסמלים פילים בעיניך? למה את נמשכת דווקא לפילים ורוצה לקשט בהם את הבית/חדר? פילים שמים כשפניהם לכיוון הדלת באזור הכניסה עם החדק כלפי מעלה. פילים שהחדק שלהם לא פונה למעלה...לא מועילים. ערב טוב

משי מור

New member
פילים

אביבה - תודה על תשובתך. אני מאוד אוהבת בעלי חיים ויש לי אוסף של פסלי ברווזים במטבח ואוסף של פסלי חתולים בסלון. שאלתי על פילים כי פעם אמרו לי שמאוד מומלץ לקשט בהם את הבית ותהיתי למה דווקא פילים.

סיפורי פילים...ושאר חיות...

תראי, כל אחד מאיתנו נושא בתוכו מסרים שקשורים לחיות שונות מכל רחבי הג'ונגל. יש לזה הסבר ולא נכנס איליו עכשיו. אני חושבת שאדם נמשך למשהו, לא במקרה, אלא מתוך ביטוי אישי שלו. ולכן אני גם חושבת שה"מה זה אומר" לא רלוונטי לחלוטין. נניח שאת אוהבת נורא פילים ואני אומר לך שלא כדאי לך לשים אותם בבית... אני אגרום לעוגמת נפש ולחוסר ביטוי אישי שלך. האיסורים היחידים הם על דברים שמעבירים מסרים של אלימות או שליליות. וכדי לשמור על האיזון בבית לא להפריז בכמויות. כל דבר שהוא יותר מדי...פוגע. השתדלי שהאוספים שלך לא יעלו אבק, אף פעם, שראש החיות יהיה מופנה תמיד כלפי מעלה אם משהו נשבר...לא לתקן ולשמור ואם כבר אוסף אז בויטרינה יפה ולא מפוזר בבית. ערב טוב

למעלה