שלום שאלה על עגילים...

תודה לכל המשיבים!

לגבי איפה לעשות,בעלי רוצה לברר אצל רופאת הילדים שלה,איזה מקום בטוח מבחינה היגנית וכו'.נברר גם את הנקודות שהועלו באחת התגובות פה.

לגבי הטיפול בשבועות הראשונים,אני מבינה שאין חדש תחת השמש :).

אעביר לילדה את המידע,וניתן לה להחליט עם היא 'הולכת על זה',או לא...

חג שמח לכולכם!

XמXלה

New member
אני לא בטוחה שרופאת הילדים היא הכתובת למידע

על היכן לבצע פירסינג...
מבחינת הרופא שלי, כל פעם שאני מגיעה אליו הוא שואל אותי מתי אני מתפטרת מכל הברזלים שיש לי בפרצוף ובשביל מה אני צריכה אותם

תבדקו את הסטודיואים (ככה אומרם סטודיו ברבים
?) באזור מגוריכם.
בסופו של דבר החלטה שלכם כמובן אבל תרצו המלצות בתל אביב, אשמח לתת במסר

עשינו לפני מעט יותר משבוע

גם לעצמי עשיתי לפני כשלושים שנה, מתנת שחרור עצמית כשהשתחררתי מהצבא. גם אז לא כאב כלל, וגםלבתי, בת המצווה,קופצת מכל כאב הכי קטן, לא כאב. האקדח של היום טוב יותר וחד פעמי (סטרילי יותר) באפשרות היותר יקרה, שגם היא מאוד זולה ובה בחרנו. באפשרות הזולה יותר האקדח כמו שהיה בזמננו.

לבתי אמרו לחטא במשך שבועיים מספר פעמים ביום. אבל המשחה כבר נגמרה לפני יומיים או שלושה, לא קנינו נוספת והכל בסדר.

MissSin7

New member
תשובות

הי,

קפצתי לרגע רק כדי להגיב. אני מנהלת את פורום פירסינג וקעקועים.

מאוד מאוד לא מומלץ לבצע את החירור בעזרת אקדח. אני מצרפת מאמר ובו הסבר מפורט לגבי הסיבות והסיכונים לגבי השימוש באקדח, ובהם, חירור ע"י אנשים לא מקצועיים, אפשרות גבוהה מאוד לזיהומים גם בגלל אי הסטריליות של האקדח, של הסביבה ושל העגיל הראשוני שהאקדח הזה מלביש לתוך החור, והסיכוי הגבוה לכך שהחור יצא עקום.

כדי להוריד את הנזקים האלו למינימום יש להגיע לפירסר (שעובדים בדרך כלל בסטודיו של קעקועים ופירסינג, רצוי לקבל המלצות לפני, כשמגיעים למקום, חשוב להתרשם מהנקיון, הסטריליות והמקצועיות של הפירסר. התהליך יהיה כואב אולי טיפונת יותר מחירור עם אקדח (למשך שתי שניות בערך), אבל בטיחותי וסטרילי הרבה יותר.

אגב, אם אני לא טועה, נכון להיום שימוש באקדח או במכשיר כלשהו שהוא לא מחט לצורך חירור הגוף הוא לא חוקי. אני יודעת שיש עדיין חנויות תכשיטים שמשתמשות בהם בכל מקרה.

בהצלחה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=785&qId=10804

שוב תודה למגיבים הנוספים. מיקומנו הג'ג:

אנחנו בקנדה. אז קודם כל- תודה למי שהציע לתת המלצות על מקומות בת'א-אבל אנחנו רחוקים :).
אני לא יודעת אם כאן יש 'חאפרים' שעושים עבודה מחופפת\לא מיקצועית בנושא,או שיש פה חקיקה כלשהיא המסדירה את עבודת המחררים.

קצת נבהלתי מכל הסיכונים שהוזכרו... כשהייתי ילדה קטנה וחוררו אותי,לא היה לי כמובן שום מושג על הסיכונים,כך שלא חששתי...

חג שמח.

לי צמח משהו אחר חירור וזיהום ועשיתי שתי הסרות

בניתוח של מה שצמח...אני לא רציתי לעשות לגדולה אבל בעלי הסכים ואני גם לא רוצה לעשות לקטנה. לבן בטח שלא הסכמתי ואכן עבר לו בנתיים. לטעמי זאת הטלת מום במיוחד אלה שעושים הרחבות. אבל כמובן, זאת רק דעתי ואני במיעוט

התהליך מאוד מהיר ופשוט

מן הרגשת דקירה קטנה ולא משמעותית מלווה ללא כאבים.
אח"כ שמים עגילים רפואים (ניתנים במקום) שמחזיקים את חור שנוצר באוזן שיימנע סגירה.
היות והוכנס גוף זר וכדי שלא יהיה זיהום (אינפקציה) מחטים את מקום החירור במשחה לריפואי פצעים וחתכים
למשל בֵּפָּנְטֶן פלוסׂ
מגיע החלק המהנה : אחרי חודש בערך מסירים בעדינות את העגילים הרפואיים, יכול להיות הרגשת כאב היות והמקום קצת רגיש
בודקים את טיב החורים ומתחדשים בעגילים יפים

למעלה