שלום שאלה לכולם

שלום שאלה לכולם

שלום לכולם רציתי לדעת אולי מי שמכיר... מועדונים... ששרים בהם שירים של שנות ה60 או של אלוויס בפרט... אני מחפש לאבא שלי מקום כזה ללכת לבלות בו..הוא מאוד אוהב את אלוויס... אם אפשר לתת לי כמה שיותר פרטים מיקום ...מדוייק כמה שיותר ואפילו מספר טלפון של מקום כזה אם אתם מכירים תודה אני מדבר על מועדונים של מוזיקה של שנות ה60/אלוויס בפרט הודה לכם אם תכתבו לי ישראל

כמה אפשרויות

אני לא מכירה מקומות שבאופן קבוע יש שירים של שנות השישים. יש במועדון הבארבי ערב הצדעה לביטלס, אם אני לא טועה ב- 20 לחודש. במועדון קמלוט בהרצליה מופע מחווה לאלביס פרסלי בתאריך 27 לחודש. ביום שני הקרוב 16 באוגוסט אלביס אמריקן דיינר (לשעבר פונדק אלביס) מתכוונים להגיע אומנים שונים ולשיר משירי אלביס פרסלי. זה מה שאני מכירה, אולי עוד מישהו כאן יודע על מועדונים?

להזכירכם../images/Emo26.gifערב קריוקי ב-19/8

למי שמעוניין/ת יש ערב קריוקי במועדון הבולדוג בת"א. אני צריכה לתת מספר אנשים שבטוח מגיע כדי שידעו כמה מקומות לשמור. יגיעו גם מעריצים נוספים דרך יצחק כתובים (לשעבר יו"ר ELVIS FOREVER). נכון לעכשיו ידוע לנו על כעשרים אנשים מצידו שיגיעו ואני צריכה לתת מספר אנשים מצידי שמגיעים. נא לשרשר לכאן מי מתכוון להגיע לבולדוג ביום חמישי 19/8. אני מעריכה שיתחילו להגיע בסביבות עשר וחצי בלילה כי לפני כן אין הרבה מה לעשות שם.

girl happy man

New member
אגיעב16.8 ב19.8 ו...

אשמח כמובן להגיע לכל הארועים הקרובים... שבוע הבא ביום שני ה-16.8 באמריקן דיינר, נוה אילן וביום חמישי ה-19.8 לערב הקריוקי ב"בולדוג" בתל-אביב סוף שבוע נהדר לכולן|ם Yours ליאור!

גם אני

אני מגיע כנראה עם קבוצה של אנשים שלא ממעריצי אלביס, ובאים בשביל לבלות. בכל מקרה אני אהיה, איתכם או איתם.

למעלה