שלום- שאלה לי

נארניה

New member
שלום- שאלה לי

רציתי לדעת מה התכונות והיכולות שמחפשים במיונים לתפקיד שירות לקוחות? אמרו לי "פרופיל מסוים". אז על איזה פרופיל מדובר? אני ניגשת למיונים בתחילת שבוע הבא. אודה לכם על כל טיפ ועצה ועוד שאלה - האם זה חמור אם במבחני האישיות אני קצת סותרת את עצמי, או "מעגלת פינות" . רק קצת, לא מדברת על שקרים או העמדת פנים מוגזמת... תודה

orom

New member
אתחיל מהסוף

זה לא נורא אם את מעגלת פינות בראיונות- כולם עושים את זה וגם המראיין לוקח את זה בחשבון. לתפקיד שירות לקוחות סביר להניח שמחפשים שירותיות, אדיבות, דיבור בהיר וקול נעים.

תמהוני

New member
קושירות לקוחות = טלמרקטינג

זה עצוב אבל נכון. בגלל המצב היום הרבה חברות, כשמתקשרים אליהן לקוחות עם בעייה, מציעות להם באותה הזדמנות חבילות ושידרוגים שונים. זה לא קל כי לקוח שמתקשר לפעמים עצבני עם בעיות, כבר עם חצי רגל בחוץ, את צריכה להחזיר אותו וגם למכור לו! ("האם תהיה מעוניין ב...") הדרישה הבולטת השנייה היא סוג האנשים. מחפשים אנשים שיתחייבו ללא ספק לתקופה ארוכה (שנה פלוס) ויחזירו את ההשקעה בהכשרה שאורכה בד"כ שבועיים עד חודש. אדם עם תואר, מפוטר הייטק וכדומה, ברגע שימצא משרה אחרת במקצוע שלו הוא יתפטר, גם אם יאלץ לשלם קנס. זה לפחות מה שהחברות מניחות. לכן אם את "טיפוס של היי טק" "over qualified" וכדומה (בעצם כנראה שאת לא, אם הגעת למיונים...) כדאי להצניע את החלק הזה בקורות החיים שלך.

למעלה