שלום .. שאלה לי ..

the z girl

New member
שלום .. שאלה לי ..

היי טוב אז יש לי שאלה.. אבל היא תחכה שניה לפני כמה ימים אחותי שמעה אמ.טי.וי ואני הייתי במחשב.. או שסתם ישבתי ובהיתי בקיר שועה במחשבות על האם לעשות עגיל או לא בכל אופן שמעתי שיר שמאוד אהבתי (נחשו מה אני עושה פה הא?) ואממ.. טוב זה היה the anthem בכל אופן השאלה שלי היא כמה אנשים יש בלהקה הזאת (טוב לא הזאת.. good charlotte) ..? ומה שמותיהם? ולמה הם החליפו מתופף?? טוב זאת לא שאלה אחת.. מקווה לתשובה.. ותמליצו לי על שירים פליז.. למרות שנראה לי שיש לי כבר לפחות דיסק שלם שלהם במחשב.. אה וכמה דיסקים יש להם? ( :) )

¥EleVatioN¥

New member
אז ככה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

קודם כל הרוכה הבאה
המממממ בלהקה יש 4 חברים קבועים בנג'י מאדן, ג'ואל מאדן [אחים תאומים], בילי מרטין, ופול תומאס [נו בלי שמות אמצעיים
] ומתופף מתחלף כי...... לאדעת כנראה כל פעם הוא לא מתאים או נמאס לו או לאדעת מה אז עם מתופף מתחלף הם 5
המממ יש להם 2 דיסקים [את האחרון קניתי היום-הידד
] הראשון-good charlotte השני-the young and the hopeless מממ שירים אהובים עליי ביותר the click the innocent the young and the hopeless wondering emotionless change say anything נמממ אני אפסיק לפני שאני ארשום את כל השירים

the z girl

New member
היי !

אממ.. תודה :) כרגע יש לי את כל השירים שאמרתם לי .. השירים שכרגע אני הכי אוהבת (לא שמעתי עיין את כולם לעומק.. אצלי לאהוב שיר זה רק מהשמיעה המאתיים..) lifestyle of the rich and the famous the young and the hopeless the enthem boys and girls alright christmes by the fhone ואמ.. כרגע אני חורשת עליהם :) שכחתי להציג את עצמי.. היי דודס שמי הוא עופר אני בת 3 ושמונה חושים (אחותי התאומה ספרה ת'חודשים היום..) אממ.. יש לי אחות תאומה כמו בנג'י וג'ואל (איזה שם מתוק זה בנג'י.. מתוק אבל מוזר..) אממ.. שאלה- גם ג'ואל שר? או רק בנג'י? ולדעתי דאסטי זה חמוד אבל זה כזה שם של איזה .. לבקנן .. חח השם הזה לא נשמע טוב ..

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה הבאה עופר../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

הממממ קריסמס ביי דה פון באמת שיר חמוד עצוב כזה ג'ואל נשמע כזה מתוק
הממממממ בנג'י זה לא שם מוזר זה פשוט קיצור של בנג'מין [לא הם לא יהודים
] וזה גם בנג'י שר ג'ואל הוא הסולן
דאסטי עדיין חמוד נשמע טוב לדעתי

BryNicky

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

קודם כל.. היי אני אורטל
בגוד שארלוט יש 4 חברים קבועים
ג'ואל
- הסולן
בנג'י - האח התאום שלו.. את יכולה להבדיל בקלות כי לבנג'י יש הרבה יותר קעקועים ו.. אממ..
איך לקרוא לזה? חורים
פול, ובילי..
הקטע עם המתופף זה שהם מחליפים אותו.. לא נראה לי שיש סיבה מיוחדת
בעבר המתופף היה דאסטי (
) וכיום למתופף קוראים כריס
לגוד שארלוט יש עד עכשיו 2 דיסקים. הראשון נקרא גוד שארלוט.. והשני נקרא the young & the hopeless אממ אני בעיקרון אוהבת את כל השירים שלהם.. אבל אני יכולה להמליץ לך על כמה שאני ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת וחורשת עליהם בימים אלה..
Screamer Little Things Motivation Proclamation Girls & Boys The Young & The Hopless The Anthem Hold On Riot Girl WaldorfWorldWide Lifestyle Of The Rich & Famous-שאגב הוא השיר האהוב עליי

BryNicky

New member
*תיקון

למתופף הישן קראו אהרון.. או שזה באמת היה דאסטי..
Whatever

BryNicky

New member
ג'וני זה שם חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תגידי.. דאסט זה לא אבק?

למעלה