שלום. שאלה לי

MIND WORK

New member
תשובה אלייך אלעד ונעים מאד מבקרת פה

הייתי בשלוש מפגשים בחיי. (עקב בן זוג לשעבר שהיה גורו זמני שלו) וזה מה שיש לי להגיד: האיש משנה את "תורתו" בשנים האחרונות ללא הפסק האיש הזוי האיש לא אותנטי ורחוק מזה האיש מדבר על שחרור האגו אבל הוא גוש אגו הכי גדול שהכרתי מימיי ויש לי עוד.... למען האמת חושבת שהוא גם מסוכן לאנשים חסרי עמוד שידרה... ואני אומרת זאת בתור אדם רוחני , שמתקשר, שעושה עבודה תמידית. אני אומרת לך - מסוכן! לא לבעלי לב חלש! עוד המלצה - הקלד שי טובלי במנועי חיפוש. קרא על האיש. קרא תגובות. חוץ מכמה גוריים אבודים שהולכים איתו שנים למרות שהוא משנה את תורתו כל כמה חודשים... הרבה מאד אנשים מסכימים איתי. אני ליתר דיוק - לא הייתי שואלת עליו בפורום רוחני.. אני מכניסה אותו בתור סוגייה בפורום מדע בדיוני... נראה לי יותר מתאים... וכמובן זו דעתי האישית... אז סליחה אם פגעתי במישהו.

playtrip

New member
כאשר אנשים מתים בחוץ

הייתי פשוט עוזב את האגו בצד, ורץ לעזור להם אם אני מסוגל לזה. 10 שנים ניסיתי לבדוק מה לא בסדר עם עצמי... 10 שנים שבהם הייתי יכול לתת מזמני לאדם שבאמת חסר לו, לאנשים שבאמת אין להם דבר בביתם, למקבצי הנדבות, לנדכאי הרוח... כאשר אתה רואה חיה שנפצעה את על בטוח תשכח את עצמך ותקום לעזור, כי לא מדובר כאן בך יותר... הבעייה החלה כאשר הקשבנו לאותם אנשים שטענו כי פגומים אנחנו, ובדרך יכולנו פשוט לשכוח ולהתסכל החוצה עבור הזולת, עבור ילדינו, עבור העולם בו אנו חיים... זהו אחד מן הדברים הכי מספקים לדעת שהינך תורם דבר כלשהוא לזולת, גם אם תבער בך אש אדירה של יצר נקם, הרסנות ותאוות... יש לי כאלו בכמויות, אבל האם מישהו יסבול זאת כאשר חייו של אחר לנגד עיניו? אם לא, מדוע שלא ינסה את אחד מגלגלי הענק האלו בירידי השעשוע, או שיפנק את עצמו בדבר מה נחמד? או שישמע איזה ניגון יפה... זה תמיד יכול להיות טוב ותמיד יכול לפתוח את הלב בסופו של דבר.

למעלה