שלום, שאלה לי אליכם...

SweetGirl17

New member
שלום, שאלה לי אליכם...

לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אבל אשמח לעזרה קטנה... האם למישהו יש מקרר של (ליטר SHARP SJ2065 (587? כי רוצה השבוע או שבוע הבא לקנות מקרר זה, הוא די מצא חן בעיניי, ורציתי לראות אולי למישהו יש אותו ואשמח לחוות דעת עליו. תודה לעוזרים ולעונים!

קפוקי

New member
גיסתי קנתה לפני 3 חודשים

מאוד מרוצה מהמקרר. היא בעצמה קיבלה המלצה עליו מכמה חברות שלה... מה שלדעתי חשוב לציין זה שאם את לוקחת את הצבע האפור כסוף (שמתיימר להיות נירוסטה) הבנתי שהוא קצת נשרט ומתקלף..ובעיניי מאוד פלסטיקי כזה. בכל אופן תתחדשו ותהנו

maybesure

New member
../images/Emo91.gif לי יש אותו

בערך חצי שנה. מעולה! נוח מאוד, טיפה קטן לי אבל בנישה שיש לנו הוא היה הכי מתאים (עד שנחליט לחדש את כל המטבח בעוד מאה שנים). אנחנו 4 נפשות בסופש"ים ו 3 במהלך השבוע. חלקי הפלסטיק השקוף עדינים יחסית, וכבר בחנות הזהירו אותנו שילדים קטנים עלולים לשבור מתוך סגירת דלת לפני שסוגרים חלק נשלף וכו'. מבחינת תכנון הוא מעולה, יש מקום רחב לבקבוקים (גם בקבוקי 2 ליטר דוגמת בקבוקים אמריקאים יככנס בדלת), יש תוחמים לבקבוקים כדי למנוע נפילתם כשאין הרבה בקבוקים. יש מקום ל 24 ביצים. מגרה נשלפת ומכוסה למוצרי חלב. מדפי זכוכית נוחים לניקוי עם שוליים מוגבהים מעט כך שאם משהו נשפך הוא לא עובר את המדף. תאורה מעולה. פתחי קירור לאורך כל החזית האחורית, מה ששומר על קור מבוקר בכל גובה המקרר. כפתור חיצוני לסירקולציה וניטרול ריחות רעים במקרר. עיצוב נעים לעין. שלנו בצבע לבן, ראיתי אצל חברה את הדגם הגדול יותר בנירוסטה.

SweetGirl17

New member
ואיך הנירוסטה?

או שזה פשוט צבע אפור? לא מתקלף? כי רוצה בצבע אפור וקפוקי אמרה שזה מתקלף קצת.

אתיר

New member
יש לי אפור לא נירוסטה

אבל בקושי שנה , בינתיים בסדר, הדבר היחיד שאני רוצה להזהיר אותך מהמקרר שהוא מקפיא, זאת אומרת לא לשים מצרכים על גב המקרר..

maybesure

New member
../images/Emo45.gif נכון

פתחי הקירור הם בדופן האחורית, ונושפים אויר מקפיא. לא לקרב לשם ירקות! סירים, לעומת זאת - אין בעיה לקרב לשם, אם כי אין להצמיד אל פתחי הקירור! לגבי הצבע - לא שמעתי שמתקלף, אין לי מושג. אני לא מתחברת לצבע הנירוסטה, נראה לי משדר מתכתיות וקור, תעשייתי כזה ובולט מידי. מעדיפה לבן שמשתלב לי עם המטבח. הלבן לא מתקלף.

SweetGirl17

New member
תודה על התשובות

כעיקרון אין נירוסטה בSHARP אלא רק צבע אפור שקוראים לו גם טיטניום ממה שהבנתי מהמוכרים. תודה על התשובה, אני אלך עליו.

למעלה