שלום, שאלה לי אליכם....

BARNONI

New member
שלום, שאלה לי אליכם....

בקרוב יהיו לי גוזלים מזוג פינקים חמודים וקטנים. האם עליי להרחיק את הזכר מהנקבה או משהו בסגנון כי שמעתי שתוכים מסוגלים לתקוף את בן זוגם במצבים של דגירה . שאלה שניה- האם עליי להכין משהו נוסף לכבוד האירוע? מזון מיוחד, משהו עבור הקן , שיחמם יותר למשל.... ושאלה אחרונה - האם אני יכול להרגיל את הגוזלים אליי על ידי האכלת יד או שאי אפשר "לאלף" פינקים, אם כן, מאיזה גיל מותר לי לגעת בהם? אגב, בקרוב מגיע אליי חתול שאני מאמץ, האם הנוכחות שלו תשפיע על הפינקים ועל היכולת לדגור על הביצים בצורה טיבעית (חרדות או חוסר ריכוז או לא יודע מה). תודה.... נועם

174M4R

New member
כנס

אין שום צורך לגעת בגוזלים של פינקים ובפינקים בכלל. אין גם צורך להפריד בין זכר לנקבה. תוודא שבריצפה של הכלוב אין מרווחים גדולים ברשת וגם לא בצדדים של הכלוב! כבר קרה לי מקרה שגוזלים של הפינקים יצאו מהבית הטלה לרצפה של הכלוב ויצאו החוצה דרך הרווחים ברשת. בקשר לחתול אני לא יודע.

big mama 2

New member
חתול וציפורים

זאת עלולה להיות בעיה. יצר הציד של החתול עלול בהחלט לגרום לו לנסות לצוד אותם. וטראומה כזאת בהחלט עלולה לגרום לכמה דברים כמו התקף לב של אחת הציפורים, נטישת האמא את הגוזלים או הביצים. צריך לדאוג שלחתול לא תהייה שום גישה אל כלוב הציפורים.

למעלה