שלום, שאלה לי אליכם.

Minimal Affair

New member
שלום, שאלה לי אליכם.

לאחרונה ביקרתי אצל חבר טוב שלי. עשינו קצת סדר בבית שלו, לאחר שאמו ביקשה. הוצאנו מהבוידם קופסת קרטון עם תקליטים. בקוספה הנ"ל היו הרבה תקליטים, שכבר שכחתי לצערי. ביניהם היה את "Abbey Road" בתקליט. אז השאלה היא כזאת: חבר שלי רוצה למכור את התקליט, אני אמרתי לו שלא כדאי, זאת נוסטלגיה, ומשהו איכותי מהעבר. הוא טוען שהוא יוכל להשיג כמה גרושים על התקליט. אז כמה לדעתם ש"ח הוא יוכל להשיג ממכירת התקליט?

hells bells

New member
50000 אלף שקל../images/Emo70.gif

חמישים אלף שקל (ישן) במקרה הטוב 5 ש"ח שיהיה בהצלחה,ותודיע בכמה ניסגר הא?

Minimal Affair

New member
אל דאגה, אני אודיע.

ודרך אגב, יש לי גם שאלה אליך. בזמן האחרון התעניינתי ב ACDC, האזנתי לכמה שירים שלהם ברדיו. ורציתי לקנות איזשהו אלבום שלהם. אז איזה אלבום אתה ממליץ למתחיל?

אני מציע להתחיל מ..

highway to hell fly on the wall powerage back in black אלה לפחות האלבומים שאני הכי אוהב..

מומלץ בהחלט להתחיל מ.......

BACK IN BLACK זה האלבום MUST שלהם. חובה בכל ספריית רוק איכותית. וכולל את השירים הנוסטלגיים ביותר שלהם, מ hell bells ועד back in black בכבודו ובעצמו.

hells bells

New member
אני הייתי ממליץ לך להתחיל עם

"זבוב על הקיר" תקליט פגז,כל שיר להיט. מבחינת הסאונד אני הכי אוהב אותו,פשוט לא יאומן איזה דיסטורשיון קראנצ'י ומשובח האחים מצליחים להפיק ב-זבוב. תתחיל ב-זבוב לא תתאכזב.

hells bells

New member
ואחרי שסיימת עם ה"זבוב"

לך על התותח!!! התקליט השני שהאוסטרלים הקליטו עם מאייטי בראיין. שירי רוק מעולים,אם כי לוקח זמן לעכל אותם. אלבום לא קל אבל בהחלט מעולה.

Chocoholic

New member
עצוR !

רגע אחד... אתה (הוא) מתכוון למכור את התקליטים? איזה דברים עוד מצאתם שם?

Minimal Affair

New member
לא זכור לי במיוחד

אני זוכר שהיה תקליט אוסף של סימון וגרפונקל. תקליט של זיזי טופ. ועוד. לא זוכר את השאר.

למעלה