שלום! שאלה לי אליכם...

asaren

New member
שלום! שאלה לי אליכם...

האם אפשר להפוך לרוח (שנמצאת בעולם הגשמי ומסוגלת לשוטט בכל מיני מקומות, אבל לא בתור יצור אחר) אם מתאבדים? בבקשה תענו לי אם אפשר כי זה ממש חשוב לי בתודה, אסארן.

לא שידוע לי על תופעה כזאת

אבל ישנה תופעה של אדם שנכנס לטראנס יוצא מגופו,מגיע למקומות רחוקים שבהם לא היה מעולם ומסוגל לתאר אותם בדיקנות מדהימה,יש הרבה תיעוד על התופעה הזו(שכחתי את השם המדויק). שלך חנה גונן

wee man

New member
יש תופעה כזאת..

נקראת חוויזה חוץ גופות (חח´ג)], או, הקרנה אסטרלית... אני אפשרט על זה עוד היום כשיהיה לי זמן... מלאאא בחנים ומבחנים ועבודות אז אין ממש זמן..

לא נראה לי:/

תשמע, אחת הסיבות של ההפיכה לרוח, היא לסיים משהו שעוד לא סיימנו לפני מותנו, להעניש או להזכיר משהו. אדם שמתאבד לדעתי סיים את ענייניו בעולם הזה, הלא כן?

asaren

New member
ייתכן שכן, אמנם,

אבל ייתכן שהוא סיים רק את העניינים שהוא יודע עליהם. כלומר, יש את הנושא הזה של אנשים עם ייעוד, ואם מישהו אמור לעשות משהו אבל מחליט להתאבד בלי לדעת שהוא אמור לעשות משהו, אז הוא לא סיים את ענייניו בעולם הזה... הצלחתי להבהיר את עצמי
? ודרך אגב - מישהו מכיר רעל או משהו שאפשר להשיג בקלות יחסית, הורג מהר ולא כואב (ואין סיכוי שיחיו את מי שלקח את זה)? תרגעו, אני לא אעשה אם זה שומדבר. נשבעת שלא. אני רק רוצה לדעת.... וחוצמיזה אין לי מי להרוג.

למעלה