שלום, שאלה לי אליכם הייתי רוצה לדעת מהי כמות הקלוריות המומלצת ביום? אודה על הענותכם בקרוב
S sugar girl1 New member 7/5/02 #1 שלום, שאלה לי אליכם הייתי רוצה לדעת מהי כמות הקלוריות המומלצת ביום? אודה על הענותכם בקרוב
S sugar girl1 New member 7/5/02 #2 שכחתי לציין אני בת 17 גובהי 155 ומשקלי 55. כמו כן איך ניתן לאכול נכון, אני אף פעם לא מספיקה לאכול ארוחת בוקר ואם כבר יש לי זמן אני לא יודעת מה לאכול.
שכחתי לציין אני בת 17 גובהי 155 ומשקלי 55. כמו כן איך ניתן לאכול נכון, אני אף פעם לא מספיקה לאכול ארוחת בוקר ואם כבר יש לי זמן אני לא יודעת מה לאכול.
נ ניב נחמיאס New member 7/5/02 #4 חלב הינו אוכל לכן שקית שוקו (עדיף לא שוקו אלא בטעם בננה או וניל) ולחמניה (רצוי מחיטה מלאה) היא ארוחה מצויינת.
חלב הינו אוכל לכן שקית שוקו (עדיף לא שוקו אלא בטעם בננה או וניל) ולחמניה (רצוי מחיטה מלאה) היא ארוחה מצויינת.
G girman New member 8/5/02 #6 בשוקו יש קקאו שמכיל חומר ששחכתי את שמו שמעקב את ספיגת הסידן. בטעמי בננה ווניל אין- ולכן הסידן נספג טוב יותר בגוף.
בשוקו יש קקאו שמכיל חומר ששחכתי את שמו שמעקב את ספיגת הסידן. בטעמי בננה ווניל אין- ולכן הסידן נספג טוב יותר בגוף.