שלום, שאלה ליודעי דבר

gest5

New member
שלום, שאלה ליודעי דבר

שלום אני צריך עיצה טובה אני מחיפה בן 27 ואני מחפש אומנות לחימה להתמיד בה ולהתפתח איתה 1. אני מחפש משהו עם מודעות - מודעות לנשימה לתנועה לסביבה, שילוב של רוח 2. פרקטיות - שבמקרה הצורך אדע לעשות מה שצריך ברחוב, וארגיש ביטחון (וביטחון נובע מניסיון - כלומר שיהיה פול קונטקט באימונים מידי פעם) 3. חשוב לי גם עבודת הרגלים והגמישות. 4. כמובן שהכי חשוב המורה והתלמידים והאוירה. 5. חיפה (לפחות כרגע) בעבר יצא לי להחשף איקידו שהיה מאוד מקצועי אבל ללא עבודת רגליים ולא היה פרקטי לרחוב קמי שהיה פרקטי אבל ללא רוח וללא פן אומנותי לנינג'יטסו שהיה נחמד אבל אין באיזור חיפה (דיי שילב את הכל בתוכו) חשבתי אולי על הכיוון של קונג פו, או אולי גו'יגי'טסו ברזילאי אודה להמלצות ועיצות תודה רבה ולילה טוב

ש מים

New member
נינג'יטסו בחיפה

יש את אבישי גולן, במתנ"ס רמת-אלון. א-ח-ל-ה נינג'ה. מורה מופלא ואיש מדהים. תלמיד של שיהאן יעקב חזן. יש את מיקי רוזנר. תלמיד ותיק של יעקב חזן וכיום של שיהאן מוטי נתיב. מיקי מלמד באיזשהו מקום במרכז הכרמל או בכרמל הצרפתי. בקריות: נילי ברל. תלמידה ותיקה של יעקב חזן וכיום של שיהאן דני וקסמן ושל האצומי סנסיי (נילי מקפידה לנסוע כל שנה לחודש ליפן, לאימונים). מורה מעולה, וקבוצה גדולה וחמודה מאוד, עם המון אנרגיות טובות. מפריפריה היותר רחוקה יש את שיהאן דני וקסמן. מלמד בימי ו' בבוקר, במרכז מירב, על כביש 4, מול מושב צרופה. משלב המון עבודת קרקע + נינג'יטסו ו-"זן". ועוד יותר דרומה יש לך גם בזכרון-יעקב כמה מורים מצויינים. כמו-כן יש מספר מורים בקרית-טבעון. כל זה בעיר חיפה וסביבותיה בלבד..

ש מים

New member
../images/Emo45.gif ממליץ

נועם, העברה רגילה. על הצ'ק תרשום "עצמי", כרגיל (ובלי קבלות הפעם)

broadaxe

New member
למה שלא תתנסה ב ACT?

משהו שונה מרוב האמנויות (שכבודן במקומו מונח כמובן) בגלל שהדגש הוא קודם כל על עבודת נשק אירופי, אבל: מודעות לתנועה ולסביבה הרבה עבודת רגלים ספארינג בכל אימון, מגע מלא - אחד על אחד ואחד מול קבוצה אין רוחניות, יכול לשמש כאמנות בפני עצמה, כפלטפורמה לסוגים אחרים או כאמנות משלימה (מתאמנים אצלנו מדריכים בכירים) פרקטי ליום יום בגלל ההתנסות התכופה במאבק פיזי ופיתוח סבולת לכאב קבוצה גדולה בחיפה! פנה במסר אם תרצה יותר פרטים.

Liquid Fire

New member
טאי צ'י

טאי ג'י צ'ואן, לא רק צ'י גונג. אצל טל בונה, בקיבוץ החותרים... מומלץ מאוד... טלפון שלו: 050-5919617 יכול להיות שיפתחו קבוצות שלו גם בחיפה בקרוב, אולי במרכז אביחי...

yarivdamo

New member
שלום

אתה מוזמן לשיער וין-צון אצל נועם או אצלי 0524327040-נועם 0508768755-יריב בהצלחה

למעלה