שלום, שאלה כללית

Shuye

New member
שלום, שאלה כללית

סתם מעניין אותי לדעת, איזה מדינה באירופה אתם חושבים שהכי קל לישראלי להגר אליה? (לא לקומונות ישראליות, אלא מדינות שאוהבות\מעריכות את ישראל והעם היהודי, כמו ארה"ב רק באירופה
) תודה.

גוזליה

New member
סתם תהייה כללית

למה אתה חושב שבכל מקום בארה"ב אוהבים ומעריכים את העם היהודי?

Shuye

New member
לא התכוונתי לכל מקום בארה"ב ../images/Emo13.gif

אבל באופן כללי, הם פחות שופטים ישראלים בצורה רעה משאר המדינות. :)

גוזליה

New member
../images/Emo45.gifאם להיות כנה לחלוטין

אני חושבת שאפילו הישראלים בישראל לא כלכך אוהבים ומעריכים את הישראלים ואת העם היהודי

Shuye

New member
אם גם אפשר להיות כנה

אני מסכים איתך לחלוטין.

Shuye

New member
hehe

אני באמת שהשוותי לארה"ב רק לצורך הדוגמא, אבל אם כבר פתחנו את זה באמת שהלוואי ובכל אירופה היו כתבות כאלה, ועדיין היה רוב שמכבד מאוד יהודים... אני פשוט מחפש מקום שאוכל להגיד שאני ישראלי ואני אקבל כמה שפחות פרצופים על זה, מקום שאוכל להרגיש הכי "בטוח" שאפשר מהבחינה הזאת...

een ogenblik

New member
אי אפשר לדעת מראש

כמות ה"פרצופים" שתקבל תלויה באנשים המסויימים איתם תפגש. גם אם תגיע למקום בו חוסר החיבה לישראל גבוהה, אין זה אומר שהאנשים איתם תפגש יגיבו אליך רע, ולהפך.

Ich Tu Dir Weh

New member
יצא לי לראות

שבפינלנד יש לא מעט אנשים שתומכים בישראל והיהודים בכל מצב, אם כי אני לא בטוח אם הם באמת מהווים חלק גדול מהאוכלוסיה או שבמקרה יצא לי לפגוש אנשים כאלה, ואני חייב לציין שרובם דתיים. בכל מקרה, ברוב מערב אירופה אנשים (לפחות המקומיים) לא ישפטו אותך מראש בגלל היותך ישראלי, ויגלו עיניין וסקרנות גם אם הם לא תומכים בפעולות מדינת ישראל. בכלל זה טעות לחשוב שכולם באירופה בעלי דעות אנטי ישראליות, לחלק גדול מהם בכלל אין שום דעה מוצקה בעיניין וגם זה לא ממש מעניין אותם. גם אם הם לא תומכים בממשלת ישראל לא אומר שהם אנטישמים או נאצים, כמו שאוהבים לתאר בישראל.

Shuye

New member
תודה../images/Emo13.gif

אנחנו באמת מאוד פגיעים בכל מה שקשור לדעות בעולם, קצת כמו המוסלמים הייתי אומר.

למעלה