שלום שאלה/התלבטות

twister15

New member
שלום שאלה/התלבטות

לא יודע אם זה המקום, אבל משום מה בפורום השכן מסרבים לענות לי..
אני בן 22 עם רשיון a2 מחפש אופנוע ראשון, ההתלבטות שלי היא בין xr125, xt125, drz125
אין לי נסיון רב בתחום אשמח אם למישהו יש נסיון ויכול לתת את דעתו.
חשוב שיהיה חסכוני מהיר, מסוגל לנסוע בשטח עד שכמה שהנפח נותן, ויותר מתאים לאופנוע ראשון (אחזקה זולה וכו..)
תודה לעונים..

6idolevy

New member
אני רוכב על הDR

אני מאוד מבסוט ממנו אבל היכולות שטח שלו פחות טובות מהXR והXT כי הוא סופרמוטו אבל בשבילים הוא נוסע בכיף.
הDR מאוד חסכוני הוא שותה לי בערך 1:30 והוא אופנוע פשוט, הטיפולים שלו זולים אפילו אם יש לך חוש טכני הרבה אתה יכול לעשות בבית.

בנדיטון

New member
אהלן, ברוך הבא

קודם כל אני שמח שאתה מצטרף לשורותינו

יותר מזה אני שמח שבחרת להתחיל עם אופנוע דו שימושי.
הסגנון הזה מתאים מאוד לרוכבים חדשים, ולדעתי זהו שלב חשוב ותמיד אני ממליץ לכל אחד להתנסות בו.
רכיבה בשטח תקנה לך שליטה טובה יותר באופנוע כוון שתחווה איתו מצבי "קיצון" בקלות ובמחיר זעום באופן יחסי לכביש.
מצבים כמו איבוד אחיזה, איבוד שליטה ונפילות מגוונות, יחשלו אותך ויכינו אותך היטב לרגע שבו תסתבך (חו"ח) בכביש הציבורי.

חשוב מאוד לרכב ממוגן תמיד, גם בשטח וגם בכביש, וכמובן להרשם לאחד מקורסי הרכיבה המתקדמים "פרו ריידינג" או "אופנוען מאומן", על מנת ללמוד את רזי הרכיבה בצורה נכונה.

כל שלושת האופנועים שאתה מתלבט לגביהם מצוינים. ההבדלים יתבטאו רק בך: לאיזה כלי אתה מתחבר יותר? איזה מהם מתאים יותר לגובה שלך? אתה רוצה משומש? חדש? אם משומש, אז איזה כלי במצב הכי טוב? עם הקילומטראז' הכי נמוך?

צא, למד את השוק, חפש אופנועים משומשים והשווה ביניהם.
אם תצליח לקבל רכיבת מבחן קצרה אל תהסס, כך תדע פחות או יותר מה מתאים לך, אפילו אם זה רק רושם ראשוני.

אם תצטרך עזרה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, אשמח אפילו לסוע איתך לבדוק אופנוע אם זה באזור המרכז. בכיף.

בהצלחה חביבי!

למעלה