שלום.. שאלה דחוף.....!!

ortalyes

New member
שלום.. שאלה דחוף.....!!

יותר נכון 2 שאלות.. אם קיבלתי פטור זמני ומותר לי ללכת עם נעל פתוחה (נעלי אצבע לצורך העניין)..

1. זה חייב נעל שחורה או שאני יכולה איזה נעל אצבע ורודה נגיד?
2. אפשר למרוח לק אדום או בכלל לק לא תקני? (אני יודעת שבידיים אסור, אבל לגבי הרגליים אני לא יודעת, כי כל החיילות שהיה בתקופה שלהן סנדלים כבר השתחררו וכולן עכשיו רק עם נעליים סגורות, אבל ברגע שיש פטור לנעל פתוחה, אז צבע הלק משנה?

תודה

ortalyes

New member
זה דחוף כי

אני עם הלק ויש לי את הפטור ואני גרה בחור ואני צריכה לדעת אם יש טעם ללכת לקנות אציטון וגם רק עשיתי פדיקור..

ori239

New member
אני מציע שתשאלי שאלה חשובה יותר

איך תיראי ותייצגי הכי טוב את עצמך ואת צה"ל למרות הפטור?

תארי לך תייר שיראה חיילת ברחוב עם מדים ואיזה כפכף אצבע ורוד - מה הוא יחשוב עליך? על הצבא הישראלי בכלל?

למרות כל הטיפולים אפשר עדיין להיראות חיילת בצה"ל, במידת האפשר לנעול נעל סגורה בצבא שחור,
ואם לא אז סנדל שדומה לסנדלי החיילות שחולקו פעם.

ואפשר להיראות גם חיילים בצבא לבנוני - עם כל מיני צבעים מגוחכים.

מקווה שתעשי בחירה מושכלת

ortalyes

New member
כן חשבתי על זה... אבל הבעיה היא....

לפני כמה חודשים גם היה לי פטור לנעל פתוחה והייתי עם נעל ספורט סגורה שחורה. הוא רצה לראות את הפטור ורשום בפטור נעל פתוחה. הוא הסתכל ואמר "כתוב פה נעל פתוחה, אז אם את יכולה ללכת עם נעל ספורט את יכולה ללכת עם הנעל הצבאית". אמרתי לו "מה נעל פתוחה? חורף איך נעל פתוחה מה הרופא אהבל? אההה אני יגיד לך מה קרה הרופא כנראה באמת אהבל הוא גם היה ערבי הנה תראה" והראתי לו את השם של הרופא בחותמת.. אז כנראה שהמשפט הזה הציל אותי אבל אני לא יודעת אם הייתי מקבלת דוח אם לא הייתי אומרת את זה..

ori239

New member
אני אעצור את הדיון כאן, את לא ראויה לתגובה

הרופא הערבי הזה הספיק לעשות משהו בחייו - למד 7 שנים (לפחות) כדי שיוכל לעזור ולשפר מצבם של גזענים חשוכים כמוך

תתביישי!

אושי231

New member
הודעתך לא ראויה ופוגענית

צר לי שזה היחס שלך לציבור הערבי במדינה.

למעלה