שלום,שאלה ברשותכם :

rozgil

New member
שלום,שאלה ברשותכם :

מי אחראי על "דיור מוגן" בארץ ולמי אפשר להנגיש תביעה/תלונה של דייר ,נכה צה"ל , פגוע נפש (חולה נפש) ע"י חברת ההוסטלים/דיור מוגן ......בה/איתה הוא בקשר....בדיור שלו איתה !!! וע"י ניצול אותו חולה נפש ע"י החברה איתה הוא "עובד" (כלומר : משוקם/גר באחת מדירות ה"דיור מוגן" שלה) תודה למשיבים !!! גיל רוזנפלד - אימייל : [email protected]

rozgil

New member
אחדד את שאלתי :

הבעיה היא כזו : משהב"ט משלם כול חודש 200$ (840 ש"ח) למנהלת ובעלת "רשת ההוסטלים" בה אני חי (כיום אני בדיור מוגן - בחדרה) הנהלת ההוסטלים טוענים שהם מקבלים את הכסף הנ"ל ממשהב"ט (חלק מסל שיקום לו אני זכאי - במסגרת ה"דיור מוגן" בתור נכה צה"ל) אחרי 3 חודשים (אחורה).........-כלומר אם הם משלמים עבור חודש 8 הם מקבלים את ה-200$ (ממשהב"ט) בחודש 11 !!! עכשיו מכיון שכך הגעתי להסדר אם בעלת ההוסטלים והדיור מוגן בו אני מתגורר .........שאני ישלם את הסכום ואני יקבל אותו אחרי 3 חודשים. (החל מהחודש) כלומר אני יפקיד בבנק את הכסף בכול-1 לחודש (שמיועד לשכר דירה - של השוכר ממנו אני שכרתי את הדירה בחדרה) ואקבל את הסכום כעבור 3 חודשים .....עכשיו ביקשתי שאת הכסף אני יקבל בתאריך קבוע מה-1 לחודש עד ל- 10 לחודש............אולם הם טוענים שהם יפקידו את הכסף במועד ובתאריכים שנוח להם !!! (יכול להיות אפילו עד ה-28 לחודש .........-כך שלמעשה זה יותר מ-3 חודשים (וכבר קרוב ל-4 חודשים) הם טוענים שהם (חברת ההוסטלים) מקבלים את הכסף ממשרד הביטחון אחרי 3 חודשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולעומת זאת............-עובדת דיור של משרד הביטחון (שקשה מאד להשיג אותה בטלפון)........טוענת (אמרה לי) כי הכסף חייב לעבור דרך "חברת ההוסטלים והדיור מוגן" ושהם מקבלים את הכסף (כלומר משהב"ט מעביר להם ) כול/אחרי חודש אחד בלבד ואם יש "תקלות בדרך" הם מקבלים ממשהב"ט את הכסף אחרי חודשיים !!!!!!!!!! שאלתי : מדוע אני צריך לקבל את התשלום של ה-200$ (840 ש"ח) אותם אני מפקיד מכספי הפרטי (באופן קבוע - בכול חודש) אחרי 3 חודשים ויותר ??? תודה רבה : גיל רוזנפלד - חדרה

למעלה