שלום. שאלה בקשר לקוד...

שלום. שאלה בקשר לקוד...

שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת עם יש קוד בסימס 1 שמחבר בין חלקות בניה? שלוקח שתי חלקות או יותר ומחבר את זה לחלקה אחת גדולה? יש כזה קוד או לא? תודה רבה.
 
נכנסתי לסימיל אבל לא מצאתי קודים לסימס 1

מצאתי שם רק קודים לסימס 2. בבקשה תן לי קישור לעמוד בסימיל שמסביר לי על קודים לסימס 1. ואם אין שם את כל הקודים לסימס 1, אפשר לכתוב את השאר? תודה.
 
קחי אתר שבו יש כמה...

אבל בסימס אחד, נראה לי שהקוד העיקרי היה קוד הכסף..לא היו קודים ליותר מדי אפשרויות, רק קיצורים: http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=54496402003421&pid=923759
 
ועוד כמה מתוך איזה אתר

אבל זה רק לסימס הוט דייט אני חושבת..זה מה שהיה כתוב.. קודים לסימס הוט דייט+ נשלח 20/06/2004 2:15 PM הזז פריטים: לחץ על (משמאל לימין) - [CTRL]+[SHIFT]+ והקש בתיבה שמופיעה - Move_objects on. הראה את עניין ה-Sim: לחץ על (משמאל לימין) - [CTRL]+[SHIFT]+ והקש בתיבה שמופיעה - Interests. מסך הצ'יטים: לחץ והחזק את הלחצנים (משמאל לימין) - [SHIFT],[CTRL],[ALT], ותקבל את מסך הצ'יטים. כדי להשתמש כמה פעמים בצ'יט בלי להקישו שוב יש להשתמש ב-[;] בין הצ'יטים, לדוגמא: "klapaucius; !; !; !; !". הכנס את הקודים הבאים: KLAPAUCIUS - קבל 1000 דולרים (לא עובד בגרסה 1.1). WATER TOOL - תוכל לשים מים סביב הבית שלך. CAM_MODE - סוגי מצלמה. MUSIC - סוגי מוזיקה. SOUND - סוגי קולות. HTML - סוגי יצירת עמוד HTML. SOUNDEVENT - סוגי צלילים לאירועים. RELOAD_PEOPLE - העלאה כוללת של סקינים, אנימציות, חליפות ואנשים. # SET HOUR - במקום # יש להכניס בין 1 ל-24 כדי לשנות את זמן התקומה. SIM_LIMIT - התאם את מספר המילי-שניות לסימולציה. SETSPEED - שנה מהירות בין 1000- ל-1000+. SIM_SPEED <-1000-1000> - שנה את מהירות ה-Sim. INTERESTS - שנה אישיות ותחומי התענינות. AUTONMY - תן ל-Sim לחשוב כעצמו (0-100). GROW GRASS - הגבה או הנמך את הגראס (0-150). MANSION - הבית הכי טוב. BUBBLE_TWEAK - שלח מחשבה חיצונית. ASSERT - כפה טעינה לבחינה. SIM_LOG END - עצור את רישום ה-Sim. SIM_LOG BEGIN - התחל את רישום ה-Sim. DEBUG_SOCIAL - הראה בחירות דילוגים חברתיים. DRAW_ORIGINS - הראה מקורות אדם. DUMP_HAPPY - שלח את הפעולות האחרונות של מישהו לקובץ. DUMP_MC - שלח מניעה של מישהו עקומה לתקומה לקובץ. EDIT_GRASS - קבע את ערך שינוי הגראס. LOT SIZE - קבע את השלל של מישהו. EDIT CHAR - מצב יצירת דמות. DRAW_ROUTES ON - הראה את הדרך של מישהו. DRAW_ROUTES OFF - הסתר את הדרך של מישהו. HISTORY - שמור את היסטורית המשפחה. HIST_ADD - הוסף סיטורית משפחה חדשה למשפחה. IMPORT - הכנס קובץ משפחה. VISITOR_CONTROL - סוג שליטה באורחים עם המקשים. LOG MASK - קבע מסיכת רישום אירועים. DRAW_FLOORABLE ON - אפשר רשת רצפתית. DRAW_FLOORABLE OFF - כבה רשת רצפתית. MAP EDIT ON - הפעל שימוש אישי. MAP EDIT OFF - כבה שימוש אישי. MOVE_OBJECTS - הזז אוביקט. PREVIEW_ANIMS ON - הפעל תצוגת בקרוב לאנימציות. PREVIEW_ANIMS OFF - כבה תצוגת בקרוב לאנימציות. PREPARE_LOT - מתקן אוביקטים של שלל. ROTATION - סוגי מצלמה. ROUTE BALOONS ON - אפשר מבחן בסיסי. ROUTE BALOONS OFF - בטל מבחן בסיסי. DRAW ALL FRAMES ON - צייר את כל הפריימים. DRAW ALL FRAMES OFF - בטל את ציור על הפריימים. TILE INFO ON - הראה מידע מצורף. TILE INFO OFF - הסתר מידע מצורף. SWEEP ON - הפעל אשראי. SWEEP OFF - כבה אשראי.
 
למעלה