שלום---- שאאאללהההה

FreeLancer47

New member
שלום---- שאאאללהההה

רציתי אולי לנסות להצתרף ללהקה של לינקין המלכים
|כתרררר| אני יודעת שזה קשה אבל אני בטוחה שאני יכולה כי זה כמו אוונסאס שיש להם זמרת כאילו!? ואני שרה ממש יפה איך אני יכולה לצור איתם קשרר!?!??? דחוף דחוףףףף

Elpar

New member
אהההההההההההההההההההההההה

אל תעלבי אבל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משהו אישי, אל תעלבי באמת... אבל לינקין הם שישיה שלא צריכה תוספות, פשוט מושלמים
צ'סטר ומייק לא צריכים תוספות גם עם הכל המדהים שיש לך נשמה

חמודה../images/Emo9.gif

אני לא רוצה לפגוע,להעליב וכל זה,ואני בטוחה שאת מוכשרת,אבל.. זה לא אומר שאת תצטרפי ללינקין פארק.קודם כל אם היו מחפשים זמרת הם היו לוקחים מישהי אמריקאית (כי המבטא שלך די יהרוס) ודבר שני הם לא מחפשים ולא רוצים לצרף בחורה או מישהו להרכב אז זה לא יקרה. אז בבקשה אל תשלי את עצמך.

Unflushable

New member
אני אומר תנסי

אל תקשיבי להם, תמיד טוב לנסות להגשים חלום גם עם הוא לא ריאלי תפני לוורנר בראדרז, ותשלחי להם הודעה דרך האתר הרשמי, ומי יודע?

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif אמממממ...

לא רוצה להיות רעה. אבל... אין לך שום סיכוי. סורי
. (אני מקווה שזאת בדיחה ממש גרועה ולא יותר מזה><)

Lp Fairy

New member
יווווווווווווו

קטע ענק!!!! גמני חושבת שאני סו מושלמת בשבילהם!!! כי הרי הם צריכים 2 מתופפים..ואני הכי מושי מושלמת בשביל סה!!! טירוף לגמרי..!!! אם תשיגי את הכתובת תשלחי לי אותה טוב מאמי..? תודה נשמה עיניים שלי בית שחי שלי... אעה?!

noam the ninja

New member
רגע מה אתם עושים?! תרדו עליה!!

היא שאלה שאלה דבילית ומפגרת!! תצחקו עליה חזק!!! וLP FAIRY, אני מקווה שגם את צחקת, כי לינקין פארק לא צריכים שני מתופפים, ותפסיקו להגיד שאתם יכולים להצטרף ללינקין פארק!!! זה טיפשי וחסר היגיון ומראה על דביליות רצינית!!! וואו, כל כך עצבנתם אותי!

Lp Fairy

New member
או קיי סדנא להנשמה.!!!

תנשום עמוק.... תירגע.... כול דבר שנאמר בהודעה הקודמת הוא ציניות מטורפת.. ואני מאמינה שגם ההודעה הראשית ככה..

noam the ninja

New member
אוקיי, סליחה...

פשוט אני מבין רק את הבדיחות שלי, זאת בעיה כזאת של דבילים... סורי...

Unflushable

New member
קורה

החלטתי ללכת לאודישנים להיות הסולן של בלאדבת' אולי תממן לי כרטיס לשווודיה, אחרי שלא מימנת לי כרטיס לפולין?

למעלה