טוף, מה זה נוער מרצ ואיך מצטרפים?
נוער מרצ היא תנועת נוער, במסגרת התנועה עוברים פעולות פעם בשבוע על נושאים רחבים ונרחבים, בין אם זה דיונים פילוסופים על מהות החיים, טבע האדם ובין עם דיונים על נושאים אקטואליים יותר ופחות כמו הסיכסוך ישראלי-פלשתיני, איכות סביבה, מעמד האישה וכו´ וכו´ וכו´. הפעולות הן יחסית ברמה גבוהה, וחינוך הוא חינוך ששואף לאובייקטיביות, הטלת ספק, פלורליזם וכדו´. בנוסף לפעולות השבועיות בהם מגבשים ומפתחים את האידאולגיה שלך, יש גם את הוצאת האידאולוגיה לשטח, מה שנקרא פעילות שטח: הפגנות, חלוקת חומר הסברה בצמתים וכדו´. אחד העקרונות החשובים בנוער מרצ, הוא עיקרון הנוער מוביל נוער, על רגל אחת העקרון מדבר על זה שהנוער ינהיג את עצמו, (כמעט) כל הניהול השוטף של התנועה נעשה ע"י הנוער, הנוער הוא זה שרושם את החומרי הסברה, הוא זה שיוזם את ההפגנות, הוא זה שמגבש את ההחלטות וכדו´... בנוסף לכל זה, יש גם פעילויות ארציות ואזוריות דוגמת סמינרים... טוף, זה הכל על רגל אחת, אני בטוח שכשתצטרפי תקבלי עוד המון המון מידע לגבי הגופים השונים בנוער... ההנאה מובטחת! (ג´יז אני נשמע כמו פרומושין זול...) בכל מקרה, כדי להצטרף תשאירי לי באיסיקיו (1539332) או בדואל
[email protected] או במסרים של תפוז, הודעה ובה הפרטים הבאים שלך: שם מלא מספר טלפון מספר טלפון נייד כתובת תאריך לידה כיתה האם את אוכלת בשר / צמחונית / טבעונית? אי סי קיו דואל מספר תעודת זהות רשמי את הדברים שאת רוצה שיודיעו לך עליהם: סמינרים, פעולות שבועיות, פעילות שטח. זה הכל, ללא תשלום ללא כלום, ההצטרפות היא חינם... אני מאמין שדי מהר יתחילו להזמין אותך לפעילויות שבחרת שאת רוצה להגיע אליהן. אלון.