שלום... רציתי לשאול...

Senior Baron

New member
שלום... רציתי לשאול...

זה נכון לכבות את הלפטופ בסוף יום כדי שינוח בלילה? יש לי בעיות בהפעלה... זה לוקח שעות... חשבתי שאולי אפשר פשוט לסגור, זה יוצא מהמערכת לחלון פתיחה הזה של ויסטה בו לוחצים על התמונה כדי להיכנס. השאלה אם לא יפגע בו...

יאיר B

New member
למה יש לך בעיות בהפעלה? זה לא צריך להיות כך.

בעיקרון לא צריכה להיות בעיה עם זה שתשאיר אותו עובד. העניין זה נושא הזיכרון שלו שכדאי לנקות מדי פעם (=לעשות ריסטרט), למרות שיש כאלה שמתגאים בזה שהמחשב שלהם עובד חודשים ללא ריסטרט.

Senior Baron

New member
לא יודע... לפעמים הוא לא נדלק...

מופיע סמל HP, אחריו טוען את הוינדוס ואז מסך שחור וזהו... אני מכבה ומפעיל, מציעים לי בהפעלה לגשת לחלון תיקונים או להפעיל וינדוס נורמאלי. וכשהוא כן נפעל, עד שזה טוען את כל התוכנות מלא זמן ולא מאפשר שימוש, ולא שיש הרבה... אנטיוירוס, מסנג'ר, ג'ימייל, נוקיה פיסי, קוויק טיים וזהו... ותודה על המענה... שמח לשמוע שזה מותר, חששתי שיישרף וכו'.... אין לי בעיה לעשות ריסטרט מדי פעם, המון תודה

יאיר B

New member
אם האוורור עובד כמו שצריך ואין שום דבר שחוסם

אותו (למשל לשים את המחשב במיטה זה לא דבר מומלץ בכלל כי הוא שוקע ואז פתחי האוורור נחסמים = חום = ריסטרט/נשרף). כך שאם יש אוורור שעובד היטב - אין שום סיבה שתהיה בעיה עם הפעלה שלו.

Senior Baron

New member
אין בעיה כזו

הוא מונח על השולחן

bar666xp

New member
המלצה בדוק את קבצי הרישום של מערכת ההפעלה...

כל מה שמיותר מומלץ להסיר מהפעלה אוטומטית... בדוק עידקונים לדגם שלך באתר HP... כולל עידקוני BIOS... ואם הוא עדיין מתנהג בצורה מוזרה שקול איחזור/פורמט ו/או אישפוזו/הפקרתו בידי המעבדה.

bar666xp

New member
GOOGLE-IT...

יש המון תוכנות שיעשו זאת.. אני בספק אם ביכלל תצליח לזהות לבד משהו שלא כשורה בצורה ידנית {במיוחד אם אין לך ידע/היכרות עמוקה עם המערכת}. תוכנות כמו REGCLEAN וכדומה סביר שיעשו עבודה מספקת... אגב התיאור שלך יותר גורם לי לחשוב כי יש בעיה בחומרה {אם הוא לא עובר את הלוגו של היצרן ללוגו של מערכת ההפעלה} אבל זה יכול אפילו להיות איזה וירוס ו/או MLWARE שיגרום למחשב עיקוב של כמה דקות ויותר אפילו בעלית מערכת ההפעלה... מצד שני אם בפעם הבאה לאחר שהמערכת לא עולה מופיע תפריט הSAFE MODE ושות אז המערכת התחילה לעלות = בעיה במערכת הפעלה/HDD... בקיצור לומר לך זה X או Y מבלי לבדוק את המחשב עצמו זה יהיה לגמרי חסר אחריות... וגם אחרי בדיקה לא בטוח שהמסקנה הראשונה תפגע בדיוק בבעיה.

Senior Baron

New member
קצת בלבלת אותי../images/Emo9.gif

בכל מקרה... לא כיביתי אותו הלילה ובעצם נפתרו בעיות ההמתנה הארוכה...

bar666xp

New member
כן קראתי שוב בילבלתי גם ת'צמי חחח

בקיצור יש תוכנות ל""שיפוץ"" WINDOWS וערכי הרישום של WINDOWS חלקן חינמיות אפילו.. כמו כן כדאי לעשות בדיקת רוגלות/ADWARE וכל טוב
אפילו כדאי לשקול גיבוי מסמכים ולפרמט ת'מחשב.. זה יפסול את כל בעיות התוכנה

Senior Baron

New member
רוגלות אני בודק ומוחק מדי פעם

השאר כולל פרמוט אני לא כל כך מבין בזה ומעדיף לא להסתבך... המון תודה

למעלה