שלום רציתי לספר משהו

שלום רציתי לספר משהו

ממה שעובר עלי זה לא קרה לי עד עכשיו. טוב אני איזהר פה עם המילים והתיאורים כי הבחורה שאני אדבר עליה גולשת בפורומים פה. בואו נגיד שבדרך לא כל כך כשירה יצא לי לאתר אי מייל של אקסית של חבר שלי לשעבר. היא היתה איתו 3 שנים.שנה אחרי שהם נפרדו הוא הכיר אותי והייתי איתו חצי שנה.הסיפור שלנו נגמר לפני 4 חודשים. עם האי מייל הזה יצא לי לעשות חיפוש ברשת וזה העלה הרבה דברים מעניינים,למדתי הרבה על האקסית שלו שהיא בחורה ממש מתוקה לדעתי ,ולדעתי היתה להם אהבה אמיתית, שבגלל התערבות של גורמים מסוימים לא הצליחה להמשיך הלאה. למדתי הרבה דברים שהוא בכלל לא אמר לי, למדתי הרבה על מה גרם להם להיפרד...הכל מהודעות שלה בפורומים פה ובנענע בדבר בקשת עזרה בקשר שהיה להם... ולדעתי ברגע שכותבים הודעות מסוג כזה אז הדרך כבר אבודה וזה ייגמר...כי פורומים לא עוזרים בדברים שלא באים מבפנים...גם אני כתבתי הודעות כשהיו לי בעיות עם הבחור ההוא בכל מני פורומים והתוצאה ידועה- נפרדנו קיצר מה שרציתי להגיד שזה ממש מוזר לקרוא הודעות ולהבין על מי היא מדברת, להבין את האופי שלה ולראות מה עבר עליה ועל האקס שלי..דברים שהוא בכלל לא דיבר איתי...רק אמר שנפרדו כי הרגיש חנוק מהקשר.... סתם רציתי לשתף...

לא ממש מבינה למה עשית זאת...

הרי זה נגמר ביניכם... אז למה לפשפש בעבר ולא להסתכל לעבר ההווה, מה שקורה עכשיו ולעבר העתיד- מה שעוד יקרה... אני חושבת שאת צריכה לקחת את הגילויים הללו כסגירת מעגל של הקשר ולעבור הלאה...

תגובה

אני לא חושב שיפה לחדור לפרטיות של אחרים. אם פרסמה את מצבה, את רשאית להשתתף. טבעי לרצות להשתתף בקשרים ובחויות רגשיות של אנשים הקשורים אלינו במישרין או בעקיפין, כמו אקסית של חבר לשעבר. אם לא התכונת להרע, לא נורא שהסתכלת. ודאי היית סקרנית. אני רק מקוה, שלא העיק עליך.

למעלה