שלום רותי

• פותח הנושא k77
  • פורסם בתאריך

k77

New member
שלום רותי יש לי שאלה לתקשור: מדוע אני מפחדת כל כך מחושך (שדים, גנבים, וכו)? ../images/Emo51.gif

רותי 11

New member
היי חמודה תחליטי חושך, שדים, גנבים? ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif אני אתחיל במה שאני רואה, אני רואה, כמובן חושך לילה, אזור מיוער, אבל קרוב לחוף ים, אני רואה פירטים, אני רואה הברחת סחורות לתוך ספינת פירטים, אני רואה אותך נער, מסתתר בין השיחים/עצים, רואה מה שקורה על החוף מפחד שיגלו אותו, כי בעצם אתה עד למשהו פלילי מגלים אותך, סוחבים אותך לתוך האניה, קושרים אותך שם באחד המחסנים בתחתית האניה, ולוקחים אותך איתם, אתה הופך להיות אחד הנערים שמשרתים שם, אתה די עובד קשה שם, אתה לא אוהב את מה שקורה שם, בלילות שמים אותך שוב באותם מחסנים בחושך לבד, כי חוששים שתברח ותלשין או משהו כזה, הבעיה היא שאין לך את היכולת לעשות כלום, את/ה גדל/ה שם בספינה והופכת עם הזמן להיות אחד מהם לצערך.

k77

New member
קודם כל תודה, אך אני מתכוונת למשהו אחר. אני הייתי ילדה מאוד אמיצה ועצמאית עד גיל 3 ואז קרה משהו, ומאותו יום אני פחדנית. רציתי לדעת מה קרה שם?

רותי 11

New member
תביני שמה שקרה עורר את אותו זכרון נשמתי, לא עם כל דבר אנחנו נולדים הרבה מהדברים מתעוררים רק לאחר מספר שנים ולפעמים מספר רב של שנים.

למעלה