שלום רותי

• פותח הנושא k77
  • פורסם בתאריך

k77

New member
שלום רותי אני יודעת שזה ממש לא חשוב, אך אני בתקופה של חיפוש עצמי ואשמח לדעת האם אני ילדת אינדיגו. זה יעזור לי להבין כמה דברים על עצמי. תודה

רותי 11

New member
חמודה זאת שאלה של יום א', ולגבי ביתך תצייני את הגיל שלה והשם שלה כדי שאני אדע למי הכוונה

k77

New member
תודה, אז ככה שם ביתי הוא שיר והיא בת 9 חודשים

k77

New member
שכחתי לציין שמי הוא אורלי ואני בת 28. (יכול להיות שביתי היא קריסטל).

רותי 11

New member
k77 יקרה ../images/Emo140.gif אני מקבלת שאת לא אינדיגו למרות שמה שקיבלתי לא מרגיש לי ממש החלטי. לגבי הבת שלך היא קשת.

k77

New member
אז יכול להיות כי אולי אני אינדיגו אלא רוצים למעלה שאדע. מדוע לא החלטי לדעתך? תודה לגבי ביתי

רותי 11

New member
אין לי מושג למה קיבלתי האמת גם וגם ולא הבנתי למה לא יכולה לענות לך על זהל צערי, זה באמת מוזר, לדוגמא לגבי הבן שלי קיבלנו שהוא אינדיגו מצד אחד ומצד שני קיבלנו שהוא לא ממש, והסתבר שוהא אינדיגו שונה הוא לא אינדיגו קלאסי ויכול להיות שזה מה שקורה גם אצלך. הוא מאלה שנמצאים בקצוות של הרשת.

k77

New member
יש דרך לבדוק זאת? איך בדקת על בנך? כיצד מתבטא אינדגו לא קלאסי? צר לי אם אני לוחצת, פשוט מרגישה שאני חייבת תשובות. ותודה רבה על תשובותיך המהירות והמספקות../images/Emo23.gif

רותי 11

New member
את האמת לגבי הבן שלי היה משהו לא ברור לגביו אנ יאישית קיבלתי שהוא קריסטל ועוד מישהו אמר לי שהוא קריסטל למרות שהגיל שלו העיד על כך שהוא אינדיגו, יש לי חברה שהיא מומחית לענייני רינדיגו וקריסטל והיא ידעה לזהות את זה. לגבייך אני אנסה לבדוק עכשיו שוב ונראה מה אני מקבלת - אני מקבלת תשובה חיובית שאת אכן אינדיגו שאלתי למה היה לי דיסאינפורמציה, נאמר לי שפשוט לא הייתי מרוכזת מספיק, סליחה.

k77

New member
תודה רותי../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gifעזרת לי מאוד. אני מבינה יותר דברים עכשיו. ../images/Emo23.gif

למעלה