שלום רותי,

שלום רותי,

מחפשת תרופה לנפש פגועה וכואבת עד מאד :)) יש לך מה להציע לי :(( תודה, (נכנסתי לפורום זה וקצת התחזקתי, אבל אני עדיין מאד כואבת ולא מצליחה לרפא את הנפש)

רותי 11

New member
מתוקה- להציע יש תמיד והרבה

השאלה היא מה גרם לנפש שלך להיות ככה, מה עברת ובהתאם לזה אפשר להציע עזרה. מעבר לכך בכללי אפשר להציע וזה הדבר הטוב ביותר זה פשוט בבוקר עוד לפני שאת יוצאת מהמיטה להכניס את עצמך לבועת אור ולמלא את כל הגף מבפנים ובחוץ באור, לדמיין את היום שיעבור עליך, לדמיין אותו כחיובי. להשתדל להיות שוטר של המחשבות שלך.

תודה רותי

אני כל הזמן עצובה, כל הזמן יש סיבות אחרות. ואתמול בלילה חלמתי שיש לי בבית תבנית ביצים ויש שם כמה ביצים שבורות. בדקתי מה פירוש ביצים שבורות, הבנתי שזה מזל רע. ואני מפוחדת, לא מצליחה לחשוב מחשבות טובות... מתאמצת ולא מצליחה!! תודה על ההתייחסות

רותי 11

New member
חמודה

עצם החשיבה שלך שאין לך מזל ושקשה לך בחיים לא נותן לך להתקדם לשום מקום וזה בעצם מביא אליך את אותן התנסויות לא קלות. ראשית אם תביני שכל קושי שבא אליך סה"כ בא ללמד אותך משהו ומשם לצמוח ההתייחסות שלך לדברים תשתנה. את תתחילי לראות את החיים באור שונה וזה מה שחשוב לא להיכנס למצב של קורבן שהחיים לא מחייכים אליך הם לא מחייכים לאף אחד סתם ככה, הם מחייכים אלינו כשאנחנו מחייכים אליהם. עצבות - צריך לבדוק למה את נמצאת במצב כזה של עצבות יש לכך הרבה פעמים מספר סיבות. לגבי הבנת החלום דרך האינטנרט לא הייתי בונה על זה בכלל משום שכל אחד יגיד לך משהו אחר על ביצים הפירוש לדברים האלה נמצא אצלך מה מבחינתך מסמלת הביצה בחיים. חשבת אולי שביצה זה משהו סגור שלם שמכיל בתוכו חיים שלמים? תחשבי על זה שהיא שבורה יכול להיות שאת נמצאת במצב של שבירת המעטה ששמת סביבך, או שמשהו בתוכך בתוך השלמות שלך שבור.

EMAEMA

New member
תנסי להודות על הטוב בחייך

תשבי תעשי רשימה של דברים חיוביים בחייך ותראי שיש הרבה להודות על .... אולי משפחה / חברים / אוכל / קורת גג / בריאות וכדומה .... לפעמים נראה שיש הרבה סיבות לייאוש אבל אין ייאוש כלל בעולם !! החוכמה היא להודות מכל הלב ..תמיד יש הפתעות בחיים הרבה דברים טובים קרו בפתאומיות ..אולי מה שאת מייחלת לו יקרה גם לך?

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif מאחלת לך שעננת העצב

השורה מעל עולמך תפוג ותזרח שמש של תקווה ועשייה וחיוך של שמחה יעלה על שפתותיך. ובינתיים, תנסי לחפש את הטוב בכל המשברים שעוברים עליך, ולראות בהם כמשהו חולף. כמו שכתבו לך לערוך רשימה של כל הדברים הטובים שעליהם את מודה זו דרך שאני מאמינה בה מאוד ולי מאוד עוזרת ברגעי משבר. מה שעוד עוזר לי זה לעשות דברים שאני אוהבת. דברים שאני מתמלאת מהם אנרגיה טובה. דברים קטנים שמעודדים למשל לשמוע מוסיקה, לצפות במערכונים מצחיקים. לקרוא, ללכת לטייל בים, לעמוד מול הכחול הזה ולצעוק חזק ואז למלא את נשמתי באנרגיות טובות, לדבר עם מישהו שאוהבים. כל דבר שימשוך אותך מחוץ לביצת העצב. עוד משהו שלי עוזר בזמנים קשים כשאני רואה רק שחורות ובוכה מכל דבר. אני מחליטה להקדיש דקה על השעון לכל המחשבות העצובות. דקת העצב ואז לא מרשה לדברים שמטרידים אותי להציף אותי. אומרת להם לחזור רק בזמן הבא שאני מקדישה להם.

למעלה