שלום רותי

חני 61

New member
שלום רותי

בתקופה האחרונה אני קוראת הרבה ספרים רוחנים כתוצאה מכך קבלתי הרבה ידע ותובנות מודעת להרבה תובנות שלא ידעתי קודם מרגישה שזו תקופה מיוחדת שבכול מהיר מה את יכולה להגיד עלי מה את מקבלת מבחינה רוחנית חני מימון

רותי 11

New member
חני 61 יקרה

אכן את צודקת העולם נמצא במצב של התעוררות רוחנית ובעצם התעוררות להוויה שלנו למי שאנחנו אנחנו לומדים לגלות על עצמנו ועל העולם הרבה אנחנו לומדים שלא הכל ידוע ולא הכל מוכר והרבה דברים והרבה תקופות חיינו במצב של "חשכה" של חוסר חיבור היום אנחנו מתחילים לעשות את זה וטוב שכך, כל זה קורה בגלל שאנחנו בתקופה של מעבר בין עידנים והחוקיות הולכת ומשתנה כמובן שזה מתייחס לחוקיות של זמן ועוד... הכל מהיר כד שלא נוכל לשבת ולהתחיל לחשוב הרבה האם זה מתאים לי או לא, אלא לתת לאינטואיציות שלנו לעבוד עבורנו, לכן מה שחשוב הוא באמת להיות מחובר להבין שאכן יש לנו מה ללמוד והרבה לאן להתפתח. חשוב לשים דגש על הפיתוח הרוחני שלך, את כמובן לא חייבת ללכת לכיוון של עיסוק אבל חשוב הן לבטחון האישי שלך והן לשקט הנפשי שלך, להמשיך ולהתפתח להעמיק את זה עוד ועוד, את תגלי על עצמך הרבה דברים חיוביים, את תגלי כמה עוצמות יש בך. אני מאחלת לך מסע גילוי מדהים. ועוד משהו אל תנסי לעצור את התהליך המדהים הזה (לא יודעת למה קיבלתי את זה)

חני 61

New member
תודה רותי

אכן כן אני יוצרת לעצמי את חיי דברים שאני רוצה מתגשמים בתקופה זו מחשבות שאני חושבת מתגשמות גם צרופי מקרים שונים מתגשמים לטובתי שזה לא קרה בעבר או שלא היתי מודעת להם וזה מפליא אותי כול פעם מחדש יום טוב

למעלה