שלום רותי

neighbours

New member
שלום רותי

אני לא יודע בדיוק איך לשאול את השאלה אבל מזה זמן מה יש לי הרגשה חזקה מאוד לצרפת ואני מוצא את עצמי מאזין לשירים בצרפתית (למרות שאני לא מבין כלל את השפה) אז הייתי מעוניין לדעת אם בגילגולים אחרים היה לי קשר כלשהו לצרפת תודה מראש.

רותי 11

New member
neighbours היקר ../images/Emo140.gif

אני מקבלת דווקא בלגיה, משם הצרפתית - אל תשכח שבלגיה מחולקת ל - 2. אני גם מקבלת מונקו. היית בשני גלגולים שונים אחד בבלגיה ואחד במונקו

neighbours

New member
תודה רבה לך../images/Emo45.gif

אבל האם אני הייתי בתקופה ההיא כגבר או אשה? ואיך בדיוק "מצאתי" את מותי?

רותי 11

New member
לא את זה שאלת - אני

מקווה מחר לענות לך על זה אם כמובן אני לא אהיה עייפה מדי

רותי 11

New member
neighbours

במונקו אני קולטת שהיית אישה. אני רואה אותך רצ/ה כאילו בורחת ממשהו את נרדפת על ידי מישהו את כל הזמן מסתכלת אחורה כדי לראות את הרודף, זה מישהו על סוס ויש לו רובה, הוא כמובן משיג אותך את רצה ברגל והוא על סוס מן הסתם הוא היה משיג אותך. אני רואה שהוא מכוון את הרובה לראש שלך הוא לא הורג אותך הוא צועק עלייך ומאיים עלייך, ממש שינאה יוצאת ממנו אלייך ואת/ה מבוהלת בטירוף כי את יודעת שהוא רוצה להרוג אותך, (אני מנסה להבין למה) לפי הבגדים שלך את/ה לא שייכ/ת לשיכבה החלשה של האוכלוסיה ההפך, אבל מה שאני מקבלת שאת/ה משתפ/ת איתה פעולה את/ה מתחבר/ת למישהו שנחשב מבוקש או משהו כזה ודרכך הם מנסים להגיע אליו, את/ה לא מכחיש/ה את הקשרים ביניכם, מה שזה לא ממש עוזר לך נגד השלטונות הם כולאים אותך כדי למשוך אותו אלייך, הוא עצמו לא מגיע כי הוא יודע שטומנים לו מלכודת (בכל זאת הוא לא רובין הוד) את/ה כמובן מעדיפ/ה שהוא לא יגיע כי את/ה חושש/ת לחייו מה שאני שולטת זה שלבסוף מנסים להוציא אותך להורג כדי שהוא יגיע וינסה להציל אותך אבל לצערו ולצערך הוא לא מספיק ואת מת/ה.(טוב כנראה שלא הכל נגמר כמו באגדות) בבלגיה אני קולטת שהיית גבר

neighbours

New member
אני מודה לך גם על התשובה הזו../images/Emo13.gif

כמו החיים שלי כיום גם החיים בתקופה ההיא היו דיי משעממים

למעלה