שלום רותי המדהימה,

נפש2

New member
שלום רותי המדהימה,

ראשית תתחדשי על האתר החדש, ממש מרתק!! כתבתי לך באחד השרשורים ומשום מה זה לא הוקפץ למעלה, אז פתחתי שרשור חדש. תודה על העדכון לגבי אחד הגלגולים שהיו לי, אני מבקשת לדעת על גלגולים נוספים שלי, מה הקשר שהיה לי עם הפרוד בגלגולי הקודמים? האם היה לי איזשהו קשר לאהבתי הראשונה בגלגולים הקודמים? (למרות שעבר המון המון זמן, התחתנתי, ילדתי, עדיין יש לו פינה קטנה אצלי בלב). האם היה לי איזשהו קשר משמעותי עם מישהו מבני משפחתי? האם את יכולה לאמר לי מה יקרה איתי בעתיד (בגלגול הנוכחי) ? לפעמים נדמה לי שחויתי את השואה.... כפי שאת יודעת, אני נמצאת בתהליך גירושין, עוד בזמן שהיינו נשואים באושר (???), היה לי חלום שחזר על עצמו המון פעמים, ובחלום ראיתי את עצמי בתקופה של היום. יש לציין שמעולם לא חשבתי להתגרש ואפילו פחדתי מזה מאוד והיום אני ממש חזקה ולא מתחרטת לרגע. תודה לך, מקסימה, וסליחה על הנודניקיות שבי!!!

רותי 11

New member
נפש2 יקרה ../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות לגבי האתר. אני אתחיל ואומר שאת כל מי שאנחנו מכירים אפילו הכרות חטופה, ואפילו אני ואת מכירים מתקופות חיים אחרות. כמובן שבני המשפחה שלנו הם המשמעותיים לנו להיום. ברור לך שאת אהובך הראשון הכרת ועדיין יש לך פינה חמה בלב אליו, ולא סתם כנראה שיש ביניכם קשר נשמתי מיוחד. לומר לך מה יהיה איתך בעתיד אין אפשרות כי זה יהיה לא נכון - כי כמו שתא יודעת כל רגע וכל החלטה שלך בונים את העתיד שלך, אני יכולה לומר משהו ואת תעשי משהו אחר וזהמשנה את הכל. לכן לא אומרים עתידות. אני רואה אותך חייל נלחם בתקופת השואה. ונעבור לשאלה המרכזית - את והפרוד שלך. אני רואה אותך רצה בורחת ממשהו אני רואה שיורים בגב שלך את נופלת מתבוססת בדם, אני רואה את אהובך בא בריצה ורואה אותך (פרודך) הוא בוכה הוא מנסה לעזור לך אבל לא מצליח, את מתה לו בידיים. אתם לא הייתם זוג נשוי אתם הייתם זוג אוהבים עדיין לא הספקתם להגיע לכך שתתחתנו. אבל הייתה שם אהבה גדולה שאם היא לא הייתה נקטעת הייתם נישאים אחד לשני. את נפלת קורבן לקרב יריות שהיה בסביבה אין לך קשר אישי למה שקרה שם, את עברת שם זה היה לילה אהובך חיכה לך את הלכת להיפגש איתו היית ממש קרובה למקום המפגש בגלל זה הוא הגיע לאיך בריצה, כי הוא היה קרוב והוא הספיק לראות את כל מה שקרה. זה ממש שבר אותו, היה לו קשה לשכוח אותך כל אותה תקופת חיים. אפילו שהוא המשיך הלאה באיזשהו שלב. אבל את נשארת בזכרון שלו עמוק כאהבה הגדולה ביותר שלו. מעניין מה מרגיש לך לגבי זה

נפש2

New member
תודה רבה!! זה נשמע לי הגיוני,

גם היום הוא מספר שהוא אוהב אותי מאוד, למרות שאני יודעת שזה ממש לא ככה, כי אהבה היא לא בדיבורים אלא במעשים (וגם דיבורים), המעשים שלו מראים בדיוק את ההפך. עכשיו אני מבינה, שכנראה שמור לו בזכרון שהוא אוהב אותי אבל זה לא יוצא לו מהלב, חשוב לי לציין כי באחת הפגישות עם יועצת הנישואין הוא הודה שהוא התחתן איתי לא מאהבה אלא כי התאמתי לו באותה תקופה והוא הבין שאני בחורה טובה (נפגעתי מאוד), הוא טוען שעם הזמן הוא למד לאהוב אותי.... ואהו... אז מה נראה לך? אני אצטרך להפגש עמו בגלגול הבא.... נכון להיום אני לא אוהבת אותו אבל אכפת לי מאוד ממנו, יש לי אליו מן רגש מסויים כמו של אח... הוא מקשה עלי מאוד בקטע של הגירושין!!!! לעולם (בגלגול הנוכחי) לא היתה בינינו אהבה גדולה.... נשמע הגיוני שאנחנו חיים/חיינו ביחד כתוצאה מהשאריות של האהבה הגדולה בגלגול הקודם. כך נראו חיי הנישואין שלנו, כלפי חוץ מושלמים אבל בפנים רקובים מאוד. תודה לך רותי! אם אפשר, עוד שאלה ברשותך, יש לי חברה ויש בינינו בעיות (היא קשורה איכשהו לגירושין שלי), כשמסתדר עניין אחד מתחיל בלאגן אחר, אני מרגישה שאותה חברה גוזלת ממני הרבה אנרגיות ואין לי אפשרות להתנתק ממנה כיון שהילדים בקשר ממש ממש טוב.... מעניין אותי לדעת מה הסיבה שנפגשתי עימה בגלגול הנוכחי. תודה!!!

רותי 11

New member
נפש2 יקרה ../images/Emo140.gif

לגבי בעלך, אם תצטרכי להיפגש איתו בגלגול הבא - זה יהיה על בסיס אחר כנראה. הוא לא באמת רוצה לשחרר אותך בתוכו - והוא לא מבין למה - הוא חושב שהוא יאבד אותך לתמיד זה הפחד שיושב בתוכו מאותו גלגול, הוא לא מבין את זה והוא עושה הכל כדי לא לשחרר אותך באמת. תשחררי את אותו, תעשי מולו תהליך של ניתוק בדמיון מודרך ואולי תצליחי לשחרר - תבקשי ממנו לשחרר אותך, לא מולו בפיזי כמובן. האהבה הגדולה שהייתה לפני כן הייתה בשיאה בתחילתה כשהיא הייתה מתוקה ויפה - אי אפשר לדעת לאן השנים היו מובילות אתכם. מה שנשאר משם זה רק הזכרון - כמוןב שהיו ביניכם עוד גלגולים שמשפיעים עליכם כאן והיום. לגבי החברה - ראשית תביני שהיא יכולה לשאוב ממך אנרגיות רק אם את מאפשרת את זה, אף אחד לא יכול לשאוב מאיתנו או לעשות לנו כלוום אם לא נאפשר לו את זה - וזה דבר בדוק. אני מקבלת שהייתם בעל ואישה בתקופה אחרת, היא הייתה הבעל לכן יש לה את תחושת הבעלות, את תחושת השייכות. כאילו את שלה, כאילו את שייכת לה. שחררי את זה, זה משהו שבאתן לעבוד עלייו כאן תחושת השייכות הבעלות באתן לשחרר את זה או יותר נכון את באת לשחרר את זה - לדעת להשים את הגבול במערכת היחסים ולכבד את האחר ברצונות שלו.

נפש2

New member
תודה רבה לך,

אתמול היתה בינינו (ביני לבין החברה) תקרית נוספת (הבחורה הנ'ל היתה פעם חברה מאוד טובה שלי ואיכשהו היא קשורה גם גירושין שלי), הרגשתי שהקשר ביני לבינה ממש חולה, היא מעבירה לי מסרים פוגעים מאוד (משפט כמו, 'היא אשה מסכנה, היא בהליכי גירושין ולכן היא עושה לי עין רעה' - פתטי) דרך חברה שלישית וכשהיא נפגשת מולי היא מחייכת ומדברת כאילו לא קרה כלום. ואני תמיד סולחת, קשה לי לנטור טינה לאנשים, ברגע שמחייכים אלי אני מוחקת את כל הכעס, אבל אתמול החלטתי לשים לזה סוף, היא הגיעה אלי מחייכת ואני אמרתי לה שאני ממש לא מעוניינת לדבר איתה יותר כי אני לא רוצה 'לעשות לה עין רע' (כדבריה) והיא ענתה לי תשובה כמו 'אני לא אענה לך, אני לא ארד לרמה שלך', ואני עניתי לה 'שיותר נמוך מהרמה שהיא נמצאת היא לא יכולה לרדת' ובזה סגרתי וחתמי את החברות בינינו... אני מרגישה כאילו אני מתגרשת גם ממנה!!! אני לא זוכרת את עצמי 'ברוגז' עם אנשים מאז שהייתי ילדה קטנה, אבל הגעתי למסקנה שהיא מזיקה לי ועדיף לי כך!! הבעיה היא שילדינו מחוברים מאוד אחד לשני כך שמאוד קשה לי להתנתק ממנה לגמרי, אבל אני בהחלט לא מתכוונת להחליף עמה מילה נוספת. שוב תודה רותי ואם יש לך מה לחדש לי לאור מה שסיפרתי לך כאן, אני אשמח לקבל חיזוקים!!!

רותי 11

New member
מתוקה כנראה שהגיע הזמן שתעשי את

הצעד הזה, שתדעי לעמוד על שלך ולהעריך את עצמך. זה שהילדים חברים לא מחייב שאתן תהיינה חברות הילדים יכולים להמשיך בשלהם ואתן בשלכן. תהיי חזקה עשית צעד חכם - עצם העובדה שקמת נגד אחת שעושה לך לא טוב.

למעלה