שלום- רוצה לתרום

coteg

New member
שלום- רוצה לתרום

יש לי 6 שקים של בגדים, נעליים ותיקים במצב כמעט חדש. אני ממש רוצה לתרום אותם לפני החג. אני מחפשת מקום בתל אביב. האם תוכלו להפנות אותי (מספר טלפון, כתובת...) אודה לכם מאוד!

שלום לך, רציתי לדעת את מידות

הבגדים והנעליים, יכול להיות שיתאימו עבור האם חד הורית ובנותיה מת"א. הבנות במידה 10-12 בבגדים, ובנעליים 33-35. תודה מיכל

coteg

New member
סביר להניח שלא...

הבגדים במידות 38 בממוצע והנעלים כנ"ל..... אם בכל זאת את מעוניינת אני אשמח לדעת. עד יום רביעי אני חייבת למסור אותם אז אשמח לתגובה מהירה!

coteg

New member
בכל זאת...

אשמח לתרום אותם, חבל שהם יזרקו לפח! אין פה אף אחד שיכול להפנות אותי לאיזו עמותה בתל אביב..... נראה לי מוזר!

תפנה במסר אישי לרותם111

או למנהלות הפורום, אני בטוחה שעוד מעט יבואו ויקפצו על המציאות. רק עוד מעט. תודה מיכל

תקשיבי בתל אביב יש את "שתיים"

שזו חנות יד שנייה ואפשר גם להביא לשם בגדים לתרומה והן כבר מעבירות את זה לאנשים שצריכים. זה בשינקין באחד הפסאז'ים, די בסוף שינקין אם את נכנסת מאלנבי (פשוט שכחתי אם שם זה הסוף או ההתחלה)

מתרגשת

New member
מיכלית ישלי בגדים במידות מתאימות

ובלכל יש לי מלא דברים שאין לי לאן להעביר אותם כי קרינושנוש בחופשה (שכנראה הגיע זמנה). מה לעשות עם כל מה שיש לי?? פנינה האם את פה? אני חייבת לעשות משהו עם כל השקיות שיש לי בבית וברכב. לא איכפת לי לנסוע למישהו לתת אותן במידה וזה לא רחוק מדי.... בבקשה להתייחס להודעה שלי. אני יודעת שיש בעיות של איחסון ושינוע בפורום ולכן לא איכפת לי להסיע את זה לאיזור השרון / כל גוש דן המורחב. תודה

תכיני רשימה עם הדברים שיש לך

ותפרטי אותם בבקשה על דפי הפורום. אני מאמינה שעם פירוט יהיו דורשים. לגבי הבגדים, אם יש בגדים במידות 10-12, הם עשוים להתאים לבנות של האם חד הורית שבטיפולי. לגבי יתר הדברים, לאחר שאראה מה יש ברשימה, אולי יהיה משהו שיכול להתאים למשפחה הזו. תודיעי לי בבקשה. תודה לך ושנה טובה מיכל

מתרגשת

New member
כבר הכנתי רשימה ופירטתי יותר מפעם

אחת אבל הנה היא שוב. אני חייבת לתת את כל מה שיש לי לפני החג. בעלי כבר נורא מתעצבן על איך שהמכונית נראית. הייתי רוצה לפנות אותה עד מחר. והנה רשימת הדברים שאצלי. פשוט חלק מהדברים לא ראיתי ונשארו בשקיות. מיינתי את מה שיכולתי ומה שהיה לא ראוי זרקתי. יש אצלי המון מהון שקיות עם דברים שאספתי מטולי. יש גם דברים שנמצאים אצלי המון זמן. הרבה בגדי ילדים במידות 6-8 ו- 10-12. נעליים לילדים ולמבוגרים (לא הצלחתי לראות את המידות עליהם), שקית ענקית מלאה במשחקי קופסא שמישהי פה ביקשה אבל אני לא זוכרת מי, שקית עם בובות פרווה ומשחקים אחרים לתינוקות, 2 שקיות עם בגדי נשים וקצת בגדי גברים בעיקר חולצות מידה M, קצת מוצרי הגיינה ואם יש עוד אני כבר לא זוכרת. אין לי מקום במכונית אז העלתי קצת הביתה אבל גם הבית שלי נורא קטן ובמכונית יש מקום רק לאדם אחד כרגע וזה הנהג. בבקשה תגידו לי מה קורה עם כל זה. אני יודעת שאתם במצוקה של מקום, ואני יודעת שיש בעיה עם כל הדברים עד אחרי ראש השנה אבל אולי אם יקחו ממני חלק מהדברים אני ובעלי נוכל להיכנס למכונית ביחד ולא בתורות

אז ככה, את בגדי הבנות מידות 10-12

אני צריכה עבור הבנות שבטיפולי. כל היתר נראה לי מתאים למשפחות ברחובות, תשאלי את רותם111. בכל מקרה אני פותחת הודעה חדשה כדי שיראו מה יש, ואולי יהיו דורשים. שנה טובה מיכל

רותם111

New member
אם את יכולה להגיע לרחובות אתן לך

כתובת ישירה של משפחה ברחובות עם 13 ילדים שיש להם מקום אחסון וישמרו אצלם עבורי עד אחרי החג את מה שלא מתאים להם.

jole

New member
עם כל הצער קשה לי להאמין שזה יוכל

להיעשות לפני ראש השנה. ידנו עמוסות בהעברה של מארזי מזון למשפחות ברחבי הארץ. יעזור מאד אם אפשר יהיה לחכות עם זה אחרי החג.

coteg

New member
אני אביא בעצמי!!!

אני לא צריכה שיבואו לאסוף את זה...... יש לי בעיית איחסון כרגע וזה לא יוכל לחכות אחרי החג. חבל!

FuzzyWuzzyGirl

New member
2 "חליפות" בגדים+נעליים -לאן להביא?

שלום! יש לי שתי "חליפות" בגדים לתרום (מידה 44 ו 46) + 2 זוגות נעליים - מידה 39. למי אפשר להביא את זה? תודה מראש

ransky 2111

New member
אני גם רוצה מאוד לתרום, אולי תעזרו

אני חושב שאולי דרך הפורום שלכם אוכל לגייס אולי כמה חברים כדי לתרום אולי למען איכות חיינו, ולמען בטיחות הדרכים ובכלל שנרגיש יותר טוב ובטוח בארצנו הקטנה למען שיפור תדמיתנו כעם. מיכאל "נכה" שאיכפת לו ורגיש למה שהולך בארצנו, אני חושב שיש אנשים שאיכפת להם, עיזרו לי ואני אעזור לכם, אל תהיו אדישים, תכתתבו ותשפיעו, למען הקהילה!!!! שנה טובה ומוצלחת, והעיקר שתהייה שנה בטוחה, שנה יפה ונקייה! מיכאל

למעלה