שלום רב

morsh78

New member
שלום רב

שבוע שעבר שאלתי בפורום של שואלים את הקלפים האם אלי להמשיך בלימודי או לעזוב ומה כדי לי ללמוד? התשובה לשאלה הראשונה לפי הקלפים היתה שהכיוון לא נכון לי. ולגבי התשובה השניה התבקשתי לפרוס פריסה פתוחה של שני קלפים ולשאול האם כדאי לי ללמוד X , שאלתי לגבי כמה מקצועות שנראו לי ויצא ושיש שניים שמתאימים לי חשבואנות ורפואה, היום ניסיתי עוד פעם מתוך האמונה שהקלפים יוציאו בדיוק את אותו הדבר והתבדתי אז מה אני אמורה להבין? כל פעם שאני אשאל משהו התשובות ישתנו? לדוגמא בשאלה האם כדי לי ללמוד חשבונאות יצא בפעם הראשונה: מיקום 1- שש המטות מיקום 2- אס המטות ולעומת זאת עכשיו: מיקום 1 - שלוש החרבות מיקום 2 - שלוש הגביעים מה זה אומר? למה זה משתנה? והאם עכשיו שאני אשאל אם טוב לי להמשיך ללמוד את הנושא שאני לומדת התשובה תצא שונה? תודה מראש

morsh78

New member
עוד שאלה

זאת התשובה לשאלה המקורית של האם להמשיך ללמוד או לעזוב את הלימודים תוצאות הפריסת ההשוואה: אופציה ראשונה: - שלוש החרבות - שבע החרבות - ארבע המטבעות אופציה שניה: - השטן - שלוש המטות - המרכבה עיצה - המוות וזאת התשובה של היום אופציה ראשונה: - מלך המטבעות - שש החרבות - גלגל המזל אופציה שניה: - שש המטות - תשע המטות - הקיסרית עיצה - אס המטבעות האם הן אותו הדבר? האם הכיוון הוא באמת לא נכון?

למעלה