שלום רב

shanti35

New member
שלום רב

לפני 5 שנים הייתי אצל אסטרולוגית שאמרה לי שאסור לי ליצור זוגיות עם מספרי 8 , תאריך הלידה שלי הוא 10.5.1971 של הגרוש שלי הוא 6.8.1970 היא טוענת שכיוון שיש לו 8 בתאריך לידה היא לא הייתה ממליצה לי להתחתן איתו ושזה זיווג בלי מזל. ומה שמתאים לי זה בני זוג שהתאריך שלהם מסתכם ל- 3 או 9 . שאלה הם המספרים המתאימים לי. מה שקורה במציאות שדווקא הבחורים עם השמיניות הם אלה שעושים לי את זה ברמות קשות מלאי כריזמה ושנינות . ואילו ה- 3 ו- 9 - משעממים אותי ואני מרגישה שאיני יכולה להמשיך זוגיות איתם. בתקופה זו הכרתי מישהו שתאריך הלידה שלו 8.8.1968 - שממש גורם לי להתאהב בו - ואילו אני החלטתי שאני חייבת לברוח. מה עושים? אני ממש מבולבלת .. האם יש דברים בגו. או פשוט להתעלם ולזרום עם החיים ומה שיהיה יהיה .. שנטי

קשה לי להבין ולהתחבר

לדברי אותה אסטרולוגית . אסטרולוגיה קשורה לכוכבים ולא למספרים זה דבר ראשון .. דבר שני : כל אדם הינו יחיד ומיוחד ואין דבר כזה להכליל את כל האנשים בספרה אחת או שתיים. ודעי לך שכל בני האדם כוללים את כל הספרות האפשריות ואין דבר כזה אסור או מותר. מקווה שהבנת שלפי דבריה לא ייתכן שייפול או תקום מערכת יחסים . זה שטחי ולא מדוייק . בברכה,קרן

shanti35

New member
תודה ככה גם אני הרגשתי

היא אסטרולוגית נומורולוגית, לקחתי אותה די ברצינות כי היא "קלעה" על הרבה דברים, לגבי בעלי לשעבר כשהיא אמרה חוסר התאמה היה מאד מוזר , כי היינו חברים מאד טובים והיה לנו קשר מאד טוב, וגם אמרתי לה את זה. אז היא אמרה שזה קשר בלי מזל. אני רוצה לציין שלפני שנישאנו חששתי מאד מגירושין, ופניתי לשתי קוראות בקלפים שיבדקו את הזוגיות. ושתיהן אמרו שעם הבעל הזה אני מסיימת את חיי ולא יהיו גירושין. לכן מאז אני הולכת עם התחושות שלי. הן הכי בטוחות מכל חישוב נומורולגי/אסטרולוגי/קריאת קפה וכל מיני. כן אני חושבת שניתן במידה מסויימת לאפיין אישיות/ תקופות בחיים - אבל כל חיבור בין בני אדם לדעתי זה מעלינו, מיסטי. התחברתי מאד לתשובתך, וחבל של כל אלה שמבינים עונים בצורה כזאת, ומעדיפים לקחת את תפקיד ה"אלהים" ולאמר לך איך לנהל את חייך. תודה

למעלה