שלום רב

f l o w e r G

New member
שלום רב

יש לי שאלה שאני צריכה תשובה עליה כעת ודחוף.... אם גומרים על תחתון חיצוני זה עושה משהו ? לבתולה כמובן ??!!! יש אפשרות שהזרע יכנס בכל זאת ?

בבקשה................!!!

רק אל תקחי פוסטינור בגלל זה!!!!!!!!!!!! חחח... מותק- יש דבר אחד או שניים שעל בחורות צעירות להבין- זרע- כשהוא נוגע באויר הצח של העולם- מת! זה לא כל כך קל להיכנס להיריון...... אוקי..?! נא להפנים..............!! נכון- זה אפשרי, וזה קורה גם כשלא רוצים- אבל בבקשה להוריד לחץ........... אני מצטערת על התגובה הקצת בוטה- אבל לאחרונה מגיעות הרבה שאלות כאלה והרגשתי צורך... להבהיר את העניין...... תראי, כמובן שתמיד ישנה האפשרות, אם תהיה בהריון- אני לא לוקחת אחריות ;) אחרי הכל- גם מריה הייתה בתולה, ותראי מה קרה!! נא להיזהר להבא.. :)

ToryMaster

New member
הוא לא מת כל כך מהר

די מהר, אבל לא עד כדי כך. ומריה הייתה נשואה, מה שאומר שהיו לה ילדים עוד לפני ישו, או שלפחות ידעה גבר.

מריה...

הילדים האחרים היו לפני או אחרי ישו? אם אני לא טועה הם הגיעו אחרי ישו- ולכן הנוצרים ממשיכים לטעון שהיא הייתה "בתולה", אם זכרוני מטעני- נא קבלו את התנצלותי...... :)

ToryMaster

New member
לא יודעת אם לפני או אחרי

אבל היא כבר הייתה נשואה כשהוא נולד, מה שאומר שהיא כבר לא הייתה בתולה, ליל כלולות וכל זה
. זה לא אומר שישו לא בן של אלוהים וזה, זה פשוט אומר שהיא ידעה גבר קודם לכן.

הנוצרים האלה...................1@#$

שלשום היה לי ויכוח איזו בחורצ'יק אחד איטלקי, נוצרי נוצרי נוצרי......... הוא אומרים אלוהים- מתכוון לישו- ואני מנסה להסיבר לו "הוא היה בנאדם...צא מזה! הוא נולד, מת, עשה סקס וילדים!" והוא כזה- "לא! מה פתאום!! הוא קדוש הוא אלוהים על פני האדמה.........ומריה הבתולה היא בכלל קדושה........" ואני עוצרת פתאום- רגע......? ואמרתי בדיוק מה שאת אומרת- אבל היא הייתה נשואה, איך זה יכול להיות שהיא כזאת קדושה...?! איך היא יכולה להיות בתולה....? זה השלב שהוא פשוט התצלב כל כך הרבה פעמים והתחיל להגיד כל מיני תפילות ואז אחרי איזה רבע שעה שלא יכולתי להפסיק להתפקע מצחוק הוא שטף לי את המוח בסיפורים על בתוליה וקדושתה של מריה.... נו מילא..... :) אני אלך עכשיו לבדוק את זה אחת ולתמיד- מה נסגר עם הנישואים, הילדים האחרים והסקס התמוהה עם אלוהים...עכשיו ממש הסתקרנתי מה בא אחרי מה............ איך זה שלא לומדים את זה אף פעם?!?!

ToryMaster

New member
קוראים לזה צנזורה

אני שונאת תאוריות קשר, אבל הכנסייה טרחה טוב טוב לטייח את זה שמריה וישו היו בני אדם. דן בראון טוען שבצופן דה וינצ'י טענה מוכרת, ישו היה נשוי [כנראה למריה מגדלנה]. עכשיו, אנחנו לא יכולים לדעת אם הוא היה נשוי ולמי, אבל הסבירות שהייתה לו אישה וגם ילדים גבוהה מואד, אלא אם הוא או היא היו עקרים. מצוות נישואין ופרו ורבו היא בין החשובות ביהדות, וישו אחרי הכל - היה יהודי.

בקשר לישו זה בטוח נכון...

גם נמצאו מגילות חדשות ליד ים המלח שמדברות על חיו האישיים ונישואיו למריה מגדלנה... אבל מריה הבתולה- מתחילה לעניין אותי עכשיו... טוב, נבדוק ונראה ;)

ToryMaster

New member
המגילות האלו לא מוכחות

גם אני חשבתי, ואז העמקתי קצת בנושא, וניתן לפרש את המגילות לכאן ולכאן, אז זו לא הוכחה

ToryMaster

New member
ציטוטים, משו?

כי בפעם האחרונה שאני התעמקתי בנושא, זה לא היה חד משמעי לכאן או לכאן. הבשורה של פיליפ זו זו בה מתואר שהוא נישק אותה על פיה?

f l o w e r G

New member
../images/Emo219.gif

יש לי עוד שאלה קטנה... אומנם אין לי חבר ...ואני לא מקיימת יחיסי מין . אבל אני רוצה להתחיל לקחת גלולות נגד הריון בעיקר למחזור . אני לא יודעת איזה ואיך זה הולך . אני לא יודעת איך להגיד את זה לאימא שלי כי אני מתמזמזת עם יזיז שלי אבל..... האם באמת יש את כל הקטע הזה של השמנת יתר או השמנה בכלל מהכדורים ? וגם האם עושים זאת ע"י בדיקת דם ? אתם יודעים מה המצחיק ....לפני שבכלל התחלתי עם כל המיזמוזיישן הללו אני חשבתי שאני יודעת הרבה דברים. ופתאום התחלתי להכינס לפאניקה ....למחשבות שאולי זה לא ככה וזה לא ככה....אבוי לי ...חחחח בכל מקרה אשמח לדעת גם אם אני אקח לדוגמא כדור של גלולות נגד ... ואני אתמזמז אני אוכל בכל מקרה לדעת שהחששות שלי יעלמו כי לקחתי גלוליישן ? יש לי שאלות קצתת מפגרות אני ידועת .....אבל לא נורא ..!!!!! תודה :)

שגיתא

New member
בקשר לזרע זה אמנם קשה אבל ../images/Emo54.gif

לא בלתי אפשרי להכנס להריון לא בחדירה מלאה ברגע שאתה גומר על התחתון כשהבחורה שוכבת מתחתיך ובכלל בגלל הנוזלים שלה קשה לדעת מה נכנס ומה לא והזרע לא מת כל כך מהר ואולי זה שהוא נספג בתחתון לא נותן מגע ישיר לאויר, וחוץ מזה בדולינה גם בנרתיק יש אויר !? בכל מקרה למה להסתכן, אני כל עוד איני מוכנה להביא ילדים לעולם לא מקיימת יחסים לא מוגנים, גם כשהייתי בתולה בכל מקרה אם יש חשש שהיא נכנסה להריון הכי טוב שתעזרו בערכה ביתית לבדיקת הריון, שגיתא

שגיתא

New member
בקשר לנצרות אז ככה ../images/Emo131.gif../images/Emo54.gif

מריה בעת שהרתה עם ישו היתה בתולה ורווקה
לפי הבשורה אבל בגלל שאלוהים ידע את טבע הבריות וידע שאישה רווקה ללא בעל או גבר ברקע הרה וכורעת ללדת,(אפילו היום זה קשה לאנשים להבין), אז מעבר לרכילות זדונית היתה יכולה להחשב למכשפה
וכו', שלח אליה את הנגר יוסף (סליחה עם אני טועה בשם פתאום בלאק אאוט), ואפילו זה לא כל כך עזר, הרי למה הם הגיעו עד בית לחם הם בעצם ברחו באישון לילה וחיפשו מקום חדש שלא יכירו אותם, טוב אני לא נוצריה אבל זה בערך ככה אם יש כאן נוצרים שיכולים לתקן אותי למרות שזה לא הפורום עדיין אשמח לתיקון קצר, שגיתא

למעלה