שלום רב! אני מעוניינת ללמוד גרפולוגיה באיזור באר שבע והדרום אשמח לקבל פרטים השוואה ומחירים תודה!!!
A Aiah Nouwamba New member 11/10/06 #1 שלום רב! אני מעוניינת ללמוד גרפולוגיה באיזור באר שבע והדרום אשמח לקבל פרטים השוואה ומחירים תודה!!!
A alone66 New member 12/10/06 #2 שלום גרפולוגיה לא כדאי ללמוד באזור ב"ש. כדאי ללמוד ברמת הגולן שם יש מכון מקצועי - השבלול הגרפולוגי. לא רוצה לציין את שמו מטעמי פרסום . בהצלחה בכל מקרה.
שלום גרפולוגיה לא כדאי ללמוד באזור ב"ש. כדאי ללמוד ברמת הגולן שם יש מכון מקצועי - השבלול הגרפולוגי. לא רוצה לציין את שמו מטעמי פרסום . בהצלחה בכל מקרה.
A Aiah Nouwamba New member 12/10/06 #3 ובכל זאת איפה אפשר ללמוד בבאר שבע אם אני לא מתכוונת לעבור לשם ואני אוצה ללמוד את זה בכל זאתתתתתתתת וכמה זה עולה בערך?
ובכל זאת איפה אפשר ללמוד בבאר שבע אם אני לא מתכוונת לעבור לשם ואני אוצה ללמוד את זה בכל זאתתתתתתתת וכמה זה עולה בערך?
א אודי בן יעקב New member 16/10/06 #5 אינני יודע מה אפשרויות הלימוד בבאר שבע או ברמת הגולן, אבל יותר מאשר חשוב המקום ושם המכון חשוב מי המורה, ואת זה כדאי לברר קודם.
אינני יודע מה אפשרויות הלימוד בבאר שבע או ברמת הגולן, אבל יותר מאשר חשוב המקום ושם המכון חשוב מי המורה, ואת זה כדאי לברר קודם.