שלום רב

שלום רב

במסגרת מחקר הנוגע להורים שכולים (באונ' חיפה), אנו מחפשים אחר קבוצת ביקורת (הורים לא שכולים), אשר יוכלו לענות על שאלון קצרצר. השאלון אמור לקחת 6 דק' בערך ואנו נודה מראש לכל מי שיוכל לענות עליו ולשלוח את התשובות למייל [email protected] שתי השאלות הראשונות הן סגורות (אמריקאיות), כך שפשוט יש להדגיש (BOLD) את התשובה ה"מתאימה". בתודה מראש, אסף וצוות החוקרים.

מאקי

New member
אסף שלום..

האם פניתם למנהלי הפורום שלנו??? לנו כגולשים יש קהילה שלנו.. די מפריע לי ..לנו.. שמישהו בא נכנס הביתה בלי לדפוק בדלת.. הייתי מבקשת כי תעביר בקשה למנהל הפורום.. תודה מראש

oshiko

New member
בעיקרון ...

לגבי סקרים שקשורים לנושא הפורום אין בעיה. הסקר הזה קשור לנושא הפורום. את הסקר עצמו אני לא כל כך מבין, אבל זה כבר עניין אחר.

סליחה על ההתפרצות בכל מקרה

בכוונה פרסמתי אותו רק בשני פורומים המוגדרים על ידי הורות (כיוון שהשאלון נוגע לקשר הורה-ילד). אשמח לדעת מה לא מובן בשאלון. בכל אופן, המחקר בודק האם יש פערים בתגובות בין הורים שכולים לשאינם שקולים (בשתי השאלות הסגורות ובשאלה הפתוחה שמצויננת בעזרת כלים מוכרים).

מאקי

New member
לטעמי .. ואני כותבת על דעתי

יש בי התחושה שמי שחווה שכול.. ומגיע אלינו... לא תמיד חפץ לפגוש בכל מיני מקומות שבהם הוא מוצא מזור לנפשו בתחומים אחרים את מראת השכול. נכון שההקשר הלוגי שלך .. הוא נכון.. אבל לטעמי הוא פוגע ברגשות .. ולכן הגבתי כשם שהגבתי... אני ממש מבקשת שלא תפגע.. אבל אתה "זר" לי ולפורום.. ויש בו מרקם ומארג אנושי .. שבטעות הודעה כזאת יכולה לפגוע ברגשותיו.... ועל כך אני מלינה. יום נעים מאקי

אבל השאלון הזה

נועד במפורש להורים שאינם שכולים. כמובן שאני מצטער אם איכשהו נוצר אצל מישהו רגש שלילי מסוים בגלל הודעה זו.

את יודעת מה :

לא הייתי צריך להזכיר בכלל שזה חלק ממחקר שקשור לשכול. עשיתי זאת רק כדי שיהיה מובן שמדובר במחקר חשוב ורציני אשר יש לו בסופו של דבר השלכות טיפוליות לטובת אוכלסיה יקרה. אולי באמת היה פה חוסר טאקט מסוים, ועל כך צר לי. אנא, התיחסו לשאלון בתור כזה העוסק סה"כ בקשר בין הורה לילדו. היתי שמח לשנות את הניסוח לו יכולתי. תודה, אסף.

mars4

New member
זה לא אישי.. אבל לא עושה לי טוב

ההתעסקות בנושא הזה. על מנת שנוכל לעבור את התקופה הזו שפויים , אין ברירה, יש דברים שצריך להדחיק!

לכן אני למשל בכלל לא רוצה לראות

את השאלון. סליחה, אסף. צריכים לשמור קצת על עצמנו.

אגב, נראה לי שגם התגובות של ההורים

כאן יכולות לתת לך חומר למחקר, מעבר להתייחסות לשאלון. ברגע שאתה מכניס את הביטוי הורים שכולים אנשים לא יכולים למלא אותו בלי לחשוב על ההקשר, כלומר להתייחס לשאלון בצורה "רגילה".

למעלה