שלום רב...

ת מ י מ ה

New member
שלום רב...

יום רביעי עשיתי איבחון והיא אישרה לי את מה שתמיד הרגשתי שיש לי בעיות קשב וריכוז ואני צריך ליטול ריטלין הבעיה היא שאיבחנו אצלי "הלם קרב" (הייתי לוחמת) והפסיכאטר אמר שהוא לא ממליץ לתת לי ריטלין כי הוא חושב שאני לא מרוכזת בגלל ההלם קרב אבל הוא לא מבין שזה משהו שאני סוחבת כבר מהיותי ילדה איך אני יכולה לקבל את המרשם הוא רוצה שאני יעבור טיפולים אצלו ורק הוא ייתן לי ריטלין וזה ממש מפריע לי ללמודים (התחלתי לשפר בגרות במתמטיקה, ונראה לי שהריטלין מה שיציל אותי) מה לעשות?.. תודה רבה ומקווה שתקבלו אותי לפורום...

חמודה, קיבלנו אותך ב../images/Emo24.gifו../images/Emo23.gif

לגבי שאלתך, אבחנה מבדלת היא חלק חשוב בהתליך האיבחון. הפרעת קשב יכולה להיגרם כתוצאה מהפרעה אורגנית מולדת (ADHD) או כסמפטום משני לתסמונת רחבה יותר. איבחון נכון חייב לכלול גם ממצאי מעבדה. אומנם ה TOVA הוא רק אחד האמצעים אבל הוא אמצעי טוב באמצעותו בודקים יעילות של ריטלין. כדאי לנסות לערוך TOVA כדי לראות יעילות של הריטלין. גיל

גולומב1

New member
|חאם הפסיכיאטר אמין עליך שמעי לעצתו

חשוב וחיוני שיהיה לךקשר טוב עם הפסיכיאטר שאצלו את מטופלת, האמון שלך בו זה הפתח להצלחת הטיפול, דרך צלחה

ת מ י מ ה

New member
תודה רבה

הבעיה היא שתחושת התיסכול בגלל שעכשיו אני יודעת שיש לי בעיה אבל ייקח זן עד שיטפלו בזה עד שאני אקבל את הריטלין ואני אפספס את "ההצלחה" שלי בבגרות (שהיא בסוף מאי) ואני פוחדת שאני כבר לא אצליח בכלום....

ואת התבונה להבחין בין השתיים*

כמה שהמשפט הזה נכון ומשנה את כל החיים כאשר באמת מעכלים אותו ופועלים לפיו

05 מיכל

New member
שלום וברוכה הבאה!

תראי, אני מציעה לך לספר לפסיכיאטק בפירוט על כל מה שאת זוכרת מעצמך בתור ילדה, שנראה לך קשור איכשהו לעניין. אם הוא עדיין יחשוב שזה קשור רק להלם קרב, יהיה כדאי לשקול לפנות גם לפסיכיאטר שמתמחה בהפרעות קשב של מבוגרים. דרך אגב, מי איבחן אותך? האם את מתכוונת לאבחון מלא או לבדיקה ממוחשבת? (בדיקה כזו היא לא אבחון אלא אחד מכלי העזר באפשריים באבחון.) וחוץ מזה, בואי לבקר אותנו גם בפורום תמיכה למבוגרים ADHD. תמצאי שם אנשים בגילך ואולי במצבים דומים.

למעלה