שלום רב

E I NB V 6

New member
שלום רב

רציתי לדעת האם מישהו מאנשי הפורום צפה ב"מת להיות" בערוץ עשר...בחיקוי שנעשה למיקק ברנט? יום טוב עינב:)

M i k e s F a n

New member
שלום עינב../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

קודם כל מה שלומך
כל חברי הפורום זכו לצפות בזמר המדהים איציק בן ארי בחיקויו המרגש למייק בראנט בשיר "Laisse moi taimer" וכן גם לברכו על הזכייה המדהימה
ובאיחולים של הצלחה רבה בגמר. תודות לשונית כמובן שיידעה אותנו בכך.
רובנו כמובן ציפינו לשירה צולעת ומבוצעת ע"י מישהו שלא בא מהמקצוע, אך זכינו להפתעה רבה כשאיציק- עלה לבמה.
איך את התרשמת ממנו

E I NB V 6

New member
היי סיגל../images/Emo13.gif

אני בסדר גמור, תודה! :) אני גם כן ציפיתי לראות ולשמוע את הביצוע, הביצוע לדעתי היה באמת ברמה גבוהה ואפשר לראות שה"בחור" זמר מנוסה ומקצוען, כמובן שכמו מייק לא יהיה אף אחד ותמיד יש מקום לשיפור חלק מהדברים לא אהבתי בשירה אבל בסך הכל היה באמת עשר וקשה לשיר שיר כזה ולא לרגש! בכל מקרה אני גם זוכרת אותו מהקדם אירווזיון וזה באמת סוג של סגירת מעגל...מצחיק איך אנשים מגיעים לאן שהם מגיעים... שיהיה לילה טוב עינב:)

היי סיגל

קודם כל המון תודה לך ולאחרים על המחמאות להופעתי בתכנית "מת להיות" אני חייב לציין שזה מאוד מחמיא לי לקבל תגובות חמות בכל מה שקשור לביצוע שלי לשירי מייק בראנט האחד והיחיד. מייק היה בשבילי מעין מורה דרך עוד כשהייתי נער כבן 14,הוא היה אז בשיאו ולמרות שמעולם לא ראיתי אותו או פגשתי בו, התאהבתי בקולו המדהים,בשיריו המלודיים ובמראהו שובה הלב של האיש הצעיר יפה התואר ,אפשר לומר שבזכות הערצתי למייק ,החלטתי שאני רוצה להיות זמר נסיון התאבדותו הראשון גרם לי להתעניין יותר באיש ובחייו וכאשר לצערי הצליח בפעם השניה , התעניינתי בו יותר ויותר וממש קרה לי מה שקרה לכולכם,הערצתי אותו ואהבתי אותו הרבה יותר,כי ככל שמכירים את מייק יותר דרך סיפור חייו,שיריו ,תמונותיו והופעותיו,אי אפשר שלא להעריץ ,לאהוב ולהוקיר את האיש היקר הזה, לסיכום:הנני רוצה להודות לכל חברי הפורום על הפירגון והמחמאות ולברך אותך סיגל על עבודת הקודש שאת עושה בעצם הנצחת מייק בפורום זה אני מאחל לכולכם חג חנוכה שמח אשמח אם תבקרו באתר שלי בכתובת: www.itzik-benari.com באהבה איציק בן ארי

M i k e s F a n

New member
ברוך בואך איציק לפורם../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

היי איציק, מה שלומך
איך בעיר הנופש
שמעת שדי קריר שם בעונה הזו אבל אין גשמים
אני מאוד שמחה שאתה כאן. את כל הפרגון, החום והאהבה הכי גדולה תקבל ממעריצי מייק ברנט ז"ל, שאני בטוחה שהוא מאושר לראותך מלמעלה שר אותו.
אפשר היה ללמוד הרבה ממייק ואתה למדת את הדבר הנפלא מכל, המוסיקה.
כולנו מצטערים על מותו של מייק, ובטוחים שאם היה בין החיים היה מצליח יותר מן המשוער ונהיה לזמר הכי מפורסם בעולם כולו.
אנו יכולים להתנחם בשיריו הנפלאים ומלאי הרגש שהותיר אחריו, וגם בתמונותיו שמתעדות כמעט כל רגע שחווה בחייו הקצרים.
תודה לך על המחמאות, אני מוסרת לך נשיקות מת"א
שיהיה לך שבוע טוב וחג שמח

E I NB V 6

New member
היי איציק../images/Emo9.gif

תבדוק במסרים כתבתי לך שם מסר... לילה טוב עינב:)

הי עינב קבלתי ממך את המסר ושלחתי לך

הי עינב,מה שלומך? שלחתי לך תגובה ,אני מקווה שקיבלת אותה יום טוב לך חמודה.

laveeg

New member
אהלן איציק,ביקרתי מספר פעמים ...

באתר שלך שהוא מושקע מאוד,רואים שם את טביעות היד של אורי פיינמן(אותו אורי שחתום על האתר של מייק +צביקה הרשמי). אני לא הכרתי אותך עד להופעה ב"מת להיות" ותשמע אם ריגשתה את הילדים שלי ואת אימי, אז אחי יש לך את זה
., מייק ברנט בשבילי זה 24 שעות ביממה גם שאני ישן . את מייק אני שומע כבר 31 שנה מאז שאני בן 6 , אבל אני לא התחברתי כל כך בדיוק מה ואיך קרה עם האמרגנים שלו
,איך רימו אותו ואין ספק שהסרט של ארז לאופר חידד לי יותר את ההתאבדות השנייה והסוף המצער שלו. אין ספק שהופעתך ב"מת להיות"העירה
חלק מהמעריצים של מייק ויש הרבה, אני מאחל לך ומאמין שתזכה בגמר
אני מבקר בכל קיץ עם משפחתי באילת
ואני חייב לראות אותך מופיע
. שבוע טוב גולן

שלום לך גולן,קודם כל תודה לך

על האיחולים לגבי מקום ראשון בגמר מבחינתי אעשה כמיטב יכולתי,אך השאר תלוי בטעם השופטים ובטעם הקהל ברחבי הארץ,תמסור ד"ש חמה ממני לילדיך ולאימך ותודה להם בשמי על תגובתם אם אתה באילת צור קשר ואודיע לך איפה אני מופיע,אשמח לראותך, חג שמח! איציק

yoram415

New member
איציק אתה זמר ענק אויכותי

אני שמח שאתה מגיב בפורום... יורם לביא אגב כל השישי שבת הייתי חולה-שפעת... במוצאי שבת שמעתי את מייק ברנט "קיפרטדי"... השיר הזה עשה לי רק טוב ועזר לי להיתעורר

שלום לך יורם לביא

אני שמח להגיב בפורום אני אוהב את מייק עד היום בעוצמות שלא דעכו כל השנים, ונעים לגלות שיש עוד הרבה אנשים כמוני שכל כך אוהבים אותו,עד עצם היום הזה. אני מצדיע לסיגל על הקמת הפורום ונאמנותה הרבה לטיפול השוטף בכל מה שקשור לפורום הניפלא הזה. כל הכבוד לה. ולך אני מאחל כל טוב וחג שמח איציק

racheli78

New member
כל הכבוד איציק....

הצבת לעצמך חיקוי קשה ביותר...עמדת במשימה יפה ואתה זמר מצויין בזכות עצמך......בכל אופן שמחתי מאוד בשבילך על הקונצנזוס בקרב השופטים והקהל בהצלחה....וחג שמח...

למעלה