שלום רב!

sobieslaw

New member
שלום רב!

אני מתלבטת בין כמה דברים - הנדסת תעשייה וניהול , הנדסת ביוטכנולוגיה שניהם במכללת אורט בראודה, נרשמתי ללימודים היום (היה יום פתוח) אבל אמרו לי שסיכויי להתקבל הם נמוכים מאחר והפסיכומטרי שלי הוא רק 509 לצערי וממוצע בגרויות הוא 91.4 (שלמרות שזה גבוה זה לא משנה , 12 שנות לימוד לעומת מבחן פסיכומטרי אחד זה כ"כ לא הוגן) ואני גם צריכה לעשות קורסי קיץ בפיזיקה כימיה ומתמטיקה אם אתקבל. הכל נשמע לי מעניין ומושך והעובדה שהלימודים כ"כ אינטנסיביים זה עוד יותר מושך אותי. מצד שני, אני מתעניינת בניהול מערכות בריאות בעמק יזרעאל. שמעתי שזה תואר חדש והייתי רוצה לדעת עד כמה כדאי ללמוד את זה ואם זה בכלל משתלם אח"כ בשוק,במה אוכל לעבוד ומה המשכורת וכו'. אני יודעת שאלו הם תחומי עניין שונים - הנדסה לעומת BA אבל שניהם מעניינים אותי ואני מתקשה להחליט... כמובן יש אפשרות שלא אתקבל לאורט ברואדה ואז אצטרך אם ארצה לעשות את הפסיכומטרי שוב...אבל זה כ"כ סיוט אז אני לא יודעת מה לעשות... אפשר טיפה מידע על BA במערכות בריאות? האם יש את זה באוניברסיטאות כבר? ומה עם התואר החדש בבן גוריון? האם הייתם ממליצים על זה אולי? קראתי את זה בשרשור גם כן... כל עזרה תתקבל בברכה.

ניהול מערכות בריאות

מצבם של המהנדסים מבחינת בקוש ושכר טוב בהרבה משל בוגרי מערכות בריאות. לתואר ראשון התחום נלמד רק באב"ג: ניהול מערכות בריאות. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, פקולטה למדעי הבריאות, באר שבע לגבי התואר החדש- בהיותו חדש ידוע עליו מעט מאד, וקשה לדעת מה יעלה בגורל בוגריו מבחינת ביקוש ושכר.

sobieslaw

New member
אבל

יש את זה גם במכללת עמק יזרעאל. ומה עם התואר החדש של בן גוריון על אחראי משמרת או משהו? מה שפרסמתם בפורום עליהם...האם זה כדאי? ואם היית במקומי היית עושה פסיכומטרי שוב ומתטמטיקה שוב ופיזיקה כדי להתקבל להנדסה?

אבל אבל

האם זה כדאי? כבר ענינו לך על זה. ראי בתשובה הקודמת. ואם היית במקומי היית עושה פסיכומטרי שוב ומתטמטיקה שוב ופיזיקה כדי להתקבל להנדסה? אני כן.

למעלה