שלום רב

שלום רב

שלום לכולם ... משוואה פשוטה!!! ביפ ערוץ הצחוק - משפחת סימפסון = זבל הגיע הזמן שמישהו בערוץ הממוחזר הזה יבין כבר- בלי סימפסון הערוץ לא שווה שקל , מצידי 24 שעות סימפסון ואולי שעה פיוצ'רמה או משהו כזה. וגם ג'רלד הדתי. ועוד משהו, בנוגע לרצועה . יותר מהתכנית לא מצחיקה וגרועה, היא פשוט מביכה. אורי גטליב, אדם מוכשר פשוט מבזה שם את עצמו. כך גם טל ברמן , שהייתי בטוח עד לתכנית כי הוא אדם מאוד מוכשר, אינטלגנטי ומצחיק. הקטעים כל כך לא מצחיקים, הדמויות כל כך גרועות, הבלונדינית פשוט בדיחה, והשמן הזה, הראפר ועוד מיליון דמויות, עליו פשוט אני לא אגיד כלום. היחיד שמציל את התכנית זה שגיב פרידמן הגדול בתפקיד הכלב, וגם המאבטח הרוסי הייצור. אבל חוץ מזה- תת רמה מביש!!!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifשלומות

אני אגיב קצת על החלק הראשון כי אני לא בדיוק מסכימה איתך (אישית אני גם אוהבת סאות'פארק יותר מסימפסון), לא קצת הגזמת ? בטוח יש עוד דברים שמעניינים בערוץ... והחלק השני- הרצועה אכן קצת איכזבה אותי,אני אוהבת את החלק של הראיונות עם האנשים האמיתיים,היציאות של שגיב פרידמן, ובתוכנית עצמה- המערכונים יוצאים טיפשיים,הדעה יחידה די מעצבנת ומיותרת והדמויות כבר מאוסות... לא חבל?! תוכנית "סאטירה" (מרכאות בכוונה) בביפ יכלה להראות קצת אחרת.. אגב- אתה במקרה ירושלמי? (הסברים אח"כ..
)

NimaZ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo108.gif

כל מילה

bryan

New member
אבל גם שגיב פרידמן מתחיל כבר

לעלות על העצבים עם היציאות שלו על סלים טועמה ואבי נימני,כבר מיצה את עצמו.

אם מישו מוריד מהערך שלו שם זה

שגיב הוא כל כך הרבה יותר מוכשר ממה שרואים בתכנית וחבל! בכל אופן כל מה שבתכנית זה תוצרו של שגיב. דוקא גוטליב טוב שם וגם סיגי מצחיקה, לעומת זאת האמסינחום הזה מזעזע ופרופסור והזקפה שלו מיצו את עצמם וגם האבי נימני הזה חייב ללכת!!! וטל ברמן חייב ללמוד "להתעצבן" באמת על האורחים הלא אמיתיים כי הוא עושה את זה ממש עלוב. התכנית בכללי מצחיקה אבל לא להיט בכלל. אולי בעונה החדשה (עוד חודש) ישפרו.

למעלה