שלום רב >>>

dor302

New member
שלום רב >>>

רק עכשיו ראיתי את הפורום המצוין הזה ואני שמח שפתחו פורום לתחום כל כך חשוב . אני תלמיד תיכון ורציתי לדעת האם יש מוסדות או מקומות שניתן ללמוד בהם יח"צ באופן מעמיק וטוב למרות גילי הצעיר . תודה, דור

מוסדות בהם לומדים יחסי ...

אפשר ללמוד יחסי ציבור במספר מקומות: במכללה למינהל (קורס),אוניברסיטת בר-אילן ביחידה להשתלמיות ובבצ'פר של חברות הפרסום (בנמל תל- אביב) לי

dor302

New member
>>

כן, אבל רציתי לברר על מקומות שיש אפשרות ללמוד שם בגיל שלי (16) .

ron ad

New member
זאת בעיה...

שלום, אני חושב שזו בעיה. השאלה היא מה בדיוק מטרת לימודיך? סתם לקבל טעימה או ממש ללמוד בצורה מקצועית ויסודית. לגבי המוסדות שפירטו לך, אלו מוסדות רציניים ומקצועיים ותנאי הקבלה אליהם בהתאם. למשל לבצפר תנאי הקבלה הם תואר ראשון + מבחני מיון. בכל מקרה אמליץ לך להרים 2-3 טלפונים ולברר האם בכל זאת תוכל להשתלב בקורסים בנושא במוסדות אלו. רון

ray9

New member
למיטב ידיעתי....

לפחות המרכז להשתלמויות בבר אילן לא מש מתעניין ברקע מוקדם וכו' שם אולי תהיה לך יותר הצלחה מבשאר המוסדות שצויינו....

dor302

New member
>>>

אני מעוניין ללמוד במוסד רציני ובצורה מקצועית ויסודית. אני גם לומד במגמת תקשורת כך שזה ממש מתאים לי כרגע.

ron ad

New member
מה התקציב, זה לא עסק זול...

שלום, בכל זאת מדובר על לימוד מקצוע.... לחלופין שמעתי על קורס בסיסי 60 שעות בלבד שיכול להוות טעימה (בסביבות 3000 של). רון

s k y t l v

New member
ממתי צריך תואר ראשון

ממה שידוע לי לבצפר לא צריך תואר ראשוןב מקצועות מסויימים. בטח ובטח לא ביח"צ. וממתי מלמדים יח"צ בACC?

ron ad

New member
לפי אתר הבצפר:

מסלול דוברות ויחסי ציבור תנאי קבלה : תואר ראשון במוסד אקדמי מוכר או נסיון בתחום מעבר מבחן מיון ראיון אישי רון

titan72

New member
העלות בבצפר היא 15300 ש"ח

לומדים את המסלול המלא. מתחילים כמו כולם יחד ואז מתפצלים ליחסי ציבור \ תקציבאות \ פלינינג ומשהוא נוסף. זה יהיה מחזור ראשון של הבצפר ביחסי ציבור ומותנה במינימום עשרה שודיעו מראש שירצו להתמחות ביחסי ציבור. בגלל חוסר יחסי בכאלו , נכון לכרגע, לא חייבים תואר, אבל יש ועדת קבלה ומבחנון התאמה. יאללה ביי.....

dor302

New member
יקר - יקר מאוד .

יחסי ציבור זה לא נושא שהוא תואר בפני עצמו אלא חלק מתואר ראשון בתקשורת. לא ציפיתי ש"טעימה" מהנושא תעלה כל כך יקר ...

לפני כמה שנים היתה יחידה ללימודי

חוץ לנוער באוני' חיפה למדו שם קורסים כמו של "הגדולים" רק במסלול מיוחד ומוזל לבני נוער אולי תבדוק שם ?

dor302

New member
>>

אני גר בראשון ויהיה לי בעיה לנסוע עד לחיפה ללימודים ...

למעלה