שלום רב,

שלום רב,

אני אתחיל עם רקע על עצמי, אני בחורה בת 25 מחיפה, בריאה בדרך כלל. במשך השנה סבלתי מדלקות באגן חוזרות ונשנות, ואושפזתי במחלקות נשים בטיפול אנטיביוטי דרך אינפוזיה. לפני שבועיים הרגשתי כאבים באזור כתף ימין, הכאבים גברו ופניתי למ.ר.מ. הרופא אמר כי אני סובלת מדלקת בכתף ונתן לי "אטופן" ו"ולטרן", לאחר שימוש יום יומי בתרופה הכאבים לא פחתו, נהפוכו, לאחר 5 ימים של טיפול, הכאבים בכתף גברו, והתחילו לי כאבים גם בברך שמאל, פניתי לבית חולים למיון עם כאבים עזים, אחרי צילום ובדיקות דם, הרופא המליץ לי להמשיך עם הכדורים (אטופן) ובמקביל לקחת כדורים נגד כאבים (אופטלגין וכו'). אחרי 3 ימים של טיפול (היום) אני מרגישה שאין שינוי בכתף, ומצבה של ברך שמאל הולך ומתדרדר, הגעתי למצב שאני לא יכולה לנהוג ובקושי ללכת. יש לציין שהכאבים החזקים ביותר הם במשך השינה ושאני מתעוררת. מאסתי מללכת לרופאים שוב ושוב ולקבל תשובות תמוהות ולא מועילות. שאלותיי הן: א. האם יש סיבה לדלקות החוזרות ונשנות אצלי בגוף? ב. האם יש סיבה אחרת לכאבים בכתף ובברך? ג. במידה ואני רוצה ללכת לרופא פרטי לקבל חוות דעת, מיהו הטוב ביותר או אחד הטובים בתחום שיכול להסביר לי אחת ולתמיד למה אני סובלת כבר שנה מבעיות דלקתיות באזורים שונים. אשמח לקבל חוות דעת על רופאים שמתמחים בנושא, כסף אינו מטרד עבורי. תודה מקרב לב וחג סוכות שמח קרן

דלקות

לכאבי כתף וברך יש הרבה סיבות. בשלב ראשון יש לעבור בדיקת רופא אורתופד ובד"כ גם לעבור צילומי רנטגן. אח"כ מחליטים על המשך ברור. עצם העובדה שאין שיפור לאחר תרופות חזקות כמו אטופן אומר שיש להתייחס לעניין ברצינות ולבררו ביסודיות. אני לא ממליץ על רופאים בפורום.

למעלה