שלום רב,

ORAN girl

New member
שלום רב,

אם ברצוני למכור אוסף של כרטיסי חיוג למי עליי לפנות? פורום מדהים אני מוכרחה לציין

® רן

New member
בתור התחלה

ספרי לנו קצת על האוסף - מהארץ? מחו"ל? איזה כרטיסים? באיזה נושאים? יש פריטים מיוחדים או מעניינים?

תמיר1991

New member
כפי שאמר רן, אני ממליץ שתספרי

לנו יותר על האוסף. בכל אופן, אני ממליץ לך לא לפתח ציפיות גדולות מדי, אין כמעט שוק לכרטיסי חיוג בארץ, וגם אם יש, המחירים שמתקבלים בדרך כלל זעומים. אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל, ותקווי שהפעם את היוצא מן הכלל. שנה טובה! תמיר.

בּני

New member
קצת על מצב שוק הטלכרטים...

קבלתי, בהשאלה, את קטלוג לפינר 2004 לכרטיסי הטלפון של ישראל. ההשוואה למחירים מהקטלוג הקודם, שיצא בשנת 2000, לא משאירים מקום לספק - תחום הטלכרטים בנסיגה מתמדת. לטובת המתעניינים הנה כמה דוגמאות, לא לשכוח שמדובר במחירי קטלוג, עם ההסתיגויות הידועות. telecarte 10 יחידות ירד מ-80$ ל-40$ במצב חדש ומ-25$ ל-7$ במצב משומש. 240 יחידות מאותה סדרה ירד מ-1500$ ל-800$ לחדש ומ-300$ ל-200$ לחדש. (לדעתי אפשר להשיגו גם ברבע מכך) כך כל הכרטיסים היקרים יותר. הזולים, במחירי דולר-שניים, נותרו ללא שינוי... כנראה כי אפשר לפרסם מחיר אפס
. עוד דוגמא טובה היא כרטיסי "כוכב התקווה" עליהם נשאל כאן בפורום לא מזמן, הכרטיסים נמכרו ב-2000 במחיר של 100$! מי שחשב שהוא קונה את הכרטיסים כתרומה - ניחא, אך מי שחשב שהוא קונה אותם כהשקעה יתאכזב מכיוון שמחירם ירד ל-40$... ועדיין אפשר לקנות אותם מאותו מקום.

12ShakirA12

New member
שלום.........

אני אוספת טלכרטים מלא זמן.. ורציתי לדעת אם יש טלכרט עם תמונה של שאקירה.... אם יש אחד כזה למישו אשמח לקבל תמונה ולדעת היכן אפשר להשיגו.. בתודה, שירז. :)

מה??

למה נראה לך שיהיה טלכרט עם תמונה של שאקירה??
מצטערת אם פגעתי, זה פשוט נורא הצחיק אותי.

buzzy44

New member
מדליית נפוליאון

שלום, הגיעה לרשותי מדליית נפוליאון המקורית בתוך האריזה המקורית משנת 1806 של הסנהדרין הגדול. האם מישהו יוכל לפרט לי קצת יותר על המדלייה ומה שווייה? תודה.

למעלה