שלום רב

רוני61

New member
שלום רב

כותבת בשם חברה הגרה ברחובות. יש לה בן בכיתה ב' משולב בכיתה רגילה ומקבל סיוע (סייעת + מורת שילוב). חברתי מתוסכלת מאוד מהמצב ומיחס חלק מהמורים אל בנה במיוחד מהעובדה שאינם מקבלים אותו . מדובר בילד מתוק ביותר עם P.D.D. קל. הוא קורא כותב ועוד.. בכל זאת יש להתחשב בקשיו ולא לשפוט אותו על פי סטנדרטים רגילים. כעת מבקשת חברתי לחפש מסגרת אחרת באזור המשלבת ילדים אלה. לבד לא הצליחה לקבל תשובות לא מהשרות הפסיכולוגי. באם מישהו יכול להמליץ על מסגרת טובה יותר יותר נכון מעולה- מכילה, עם צוות מבין ואמפטי באזור (יכול להיות אפילו ראשון לצייון) נודה לכם מאוד. מכל הלב תודות

irisgov

New member
מעניין.

הבן שלי משולב ברחובות. יהיה מעניין לגלות שבאותו בית ספר, למרות שרשמי הפוכים לחלוטין. עובר בשנה הבאה לבית ספר אחר. אם את מעוניינת לשוחח תשלחי לי מסר, או תכתבי לי למייל [email protected]

אפשר לנסות בכל בית ספר באזור

יש בתי ספר שלא משלבים כפרויקט אלא רק ילדים בודדים (כמו במקרה שלנו, שהשילוב התבצע פשוט כי זה היה בית הספר היחיד שילדי האזור הולכים אליו...) אולי כדאי שהחברה תתקשר לכמה בתי ספר ותבקש לדבר עם יועצת לגבי העניין הזה. כדאי אולי לנסות בגבעת ברנר, אני לא יודעת איך הולכת מערכת החינוך היסודי שם, אבל התיכון שם ברמה גבוהה והולך לקראת תלמידים מתקשים. כדאי לבדוק גם בקדרון - בביה"ס מקיימים פרוייקט שילוב עם אוטיסטים ואולי יהיו מוכנים לשלב בלימודים רגילים ילד קל. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותמסרי לחברתך שלא תתיאש!

yonitbrk

New member
הי רוני

בראשון בית ספר יסוד המעלה כיתות לילדי אספרגר - PDD קל כיתות קטנות עם צוות המתמחה בעבודה עם ילדים אלה ואם אין בעיות התנהגות קיצוניות מנסים לשלב בכיתות רגילות בבית הספר. ישנן כיתות לכל שכבות הגילאים החל מכיתה א' ועד ו'. נסו את מזלכם.קיבלתי רק המלצות טובות על המקום המנהלת וכל הצוות.

למעלה