שלום רב!

dandiel

New member
שלום רב!

אשמח אם למישהו יהיה סבלנות לנתח לי את כתב ידי.

dandiel

New member
אולי בכל זאת?

nili6

New member
לדניאל, ולא רק.

קודם כל, וזו פנייה לגרפולוגים שבפורום, נדמה לי שאם מישהו טורח ושולח לכאן את כתב ידו, הוא ראוי להתייחסות ולניתוח כלשהוא. אז כל הכבוד דניאל שאתה לא מוותר. בוא נתחיל מזה שאתה חותם רק בשם הפרטי. למה? איפה שם המשפחה? למה הוא נעדר? אם יש לך מושג...

PreDirector

New member
תגובה

דניאל ,לפי כתב ידך אני יכול להבחין קודם כל שאולי יש לך מערכת יחסים חדשה בפתח ואתה קצת מתרגש, יכול להיות שאתה אדם מאט סגור מבחינה רגשית ולא מספר הרבה ויכול להיות שזה גורם לך לפעמים להתפרצויות רגשיות... חוץ מזה ,האם יש לך כאבי ראש ו עייפות בזמן האחרון? PREDIRECTOR

dandiel

New member
לכל המגיבים!

קודם כל, תודה רבה על ההתייחסות! (לא נכתב בטון ציני) ל-nili6: תודה לך!! בקשר לחתימה: אני לא זוכר שאי פעם חתמתי גם את שם משפחתי. מה זה אומר מבחינה גרפולוגית? ל-predirector: אני נדהם! אכן חשבתי בזמן האחרון על קשר; והעובדה שאני בנאדם סגור, ושזה גורם לי התפרצויות רגשיות זה נכון!! כן, אתמול היה לי כאב ראש קל, ובמשך כל השבוע הייתי עייף. מדהים! תוכל בבקשה להוסיף עוד כמה פרטים?

nili6

New member
אפשרויות

יכול להעיד על נתק מהמשפחה, או על יחסים בעייתיים איתה, או על עצמאות, ועוד.

dandiel

New member
אממ....

עדיין לא הבנתי אם אני מדבר עם בן או אם בת (לא לקחת אישית בבקשה!)

nili6

New member
בת.

מילא אילו מדובר היה בשם שלך אי ההבנה מובנת, אבל השם שלי??

dandiel

New member
../images/Emo9.gif

אז מה עוד את יכולה לספר לי על כתב ידי, נילי יקירתי?

ועכשיו נראה מי חשב ש "נילי" זה אולי

בן. ובכן, בהתרשמות חטופה במיוחד הייתי אומר שאתה סטנדאפיסט בעל פוטנציאל, אולי אתה לא זורם במהירות הנדרשת להופעה ושינויים מול קהל אבל בהחלט מצליח לבטא את מהותך במיגוון של דרכים ודמיון. בכל צחוק יש שמץ של אמת ולפעמים מאחורי חידודיך יש המון התכוונות וגילוי חצי שקוף של גישות וזוויות ראיה אופייניות בחיים ובמערכות יחסים. כל טוב.

למעלה