שלום רב...

זה עוד לא שמעתי! תמיד יש משהו חדש.

האם אתה אוסף אבזמים? כל כך הרבה זרקתי, אם הייתי יודע שמישהו אוסף...

לא בדיוק אוסף....

אלא, יותר כמו מחפש בנרות להתחיל אוסף חדש. הייתי רוצה אוסף מקורי יותר, פשוט נראה לי וכמובן מבלי להעליב שלאסוף בולים שטרות או מטבעות וכדומה הפך יותר ויותר בנאלי ושכיח. בקשר לאבזמים, בזמן שניקיתי את הבניין בו אני גר מצאתי איזה אבזם שכנראה שייך לאיזה ילד או משהו כזה ופשוט נזרק סתם כך למרתף.האבזם בצורה של מכונית "בימבה" כזאת ואז עלה לי ראיון לראש אולי להתחיל לאסוף... יש לי חבר שיש ברשותו אבזם של הבצבא האדום, שהיה שייך לסבו. עכשיו, אם למישהו יהיה איזה רעיון מקורי לאוסף אז אני אשמח. פתוח להצעות. תודה.

powo

New member
ברוך הבא

אתה יכול להכנס לאי-ביי.אני יודע שבאנגליה קיימים אספנים לאבזמים שונים. אבזמי נעליים.אבזמי חגורות.וסתם אבזמים לקישוטים.אחד מהאוספים שלי זה אבזמי קישוט לסוסים.אתה יכול להכנס לגלריה ולראות.ועוד תת אוסף באבזמים זה כפתורים למינהם.מקווה שעזרתי

broadaxe

New member
כן, אבזמים!

ברוך הבא והנמצא. אבזמים נחשבים חפץ אספני בעיקר בארה"ב ויש שם תעשייה שלמה של אבזמים איכותיים ממוספרים בכמויות מוגבלות לחברות כמו "הארלי-דיווידסון", "ווילד טרקי" "ווינצ'סטר" ורבות אחרות. נחשב כתכשיט של גבר. זרוקים אצלי איפשהו שניים-שלושה אבזמים כאלו. אם מעניין, אנסה למצוא אותם ונסתדר.

למעלה