שלום רב

אתי.ו

New member
שלום רב

אני מתלבטת לגבי הכשרה מקצועית, ואשמח מאוד לקחת בחשבון הדברים הבאים. 1. אפשרות להשתלב בעבודה (אני כמעט בת 40) 2. עבודה שיש לה דרישה ותיהיה גם בהמשך (עד כמה שאפשר בימים אלה...) 3. עבודה גם עם אנשים 4. עבודה במקום סגור ופתוח לסרוגין 5. הכשרה שתאפשר לי להקים עסק עצמאי 6. הכשרה שלא תמשך זמן רב (שנה עד שנה וחצי נניח) 7. לקחת בהתיחסות את תוצאות הבחינה שעשיתי באתר שלכם. תודה רבה רבה מראש

אופציות

תוצאות השאלון מצביעות על כך שהעדפתך היא לגבי מקצועות ברמה הגבוהה, אלא שאלה דורשים הכשרה ארוכה בהרבה משנה -שנה וחצי, כבקשתך. כמה כיוונים שעשויים במידה כזו או אחרת לענות בהתייחס למידע המצומצם שיש לי עליך : גננות נוי צילום סטילס או וידאו גרפיקה ממוחשבת הדרכת טיולים הוראת נהיגה בוחנת רישוי.

אתי.ו

New member
תודה רבה רבה

כל כך מהר...... היכן אוכל למצוא קצת יותר פירוט לגבי כל מקצוע ולגבי תנאי קבלה מוסדות לימוד וכד'?

אתי.ו

New member
הם בעיצומים

ואין קבלת פניות טלפוניות או קהל.... (בת"א לפחות) 1. אין אפשרות למצוא אינפורמציה לגבי כל אחד מהמקצועות באינט'? 2. "האיבחון" שעשינו יכול לדעתך להיות מספיק או שכדאי לפנות להדסה, לאיזה פרמטרים נוספים מתיחסים בהדסה ?

talotan

New member
באתר הסטודנטים

www.yoram.co.il יש לינקים למוסדות לימוד שונים, כולל דרישות ופירוט מסלול. גם בלוח של ynet.co.il אפשר למצוא חיפוש לימודים

למעלה