היי מירי. אנחנו לא נוהגים כאן להעבי
בקורת על חוו"ד של אחרים אלא אם כן מישהו מבקש באופן מפורש פידבק גם מחבריו. מנתחים שונים יכולים לראות את הדברים גם אחרת, להסכים לחלק מהנכתב לחלוק על השאר, זה נובע הן מתנאי הבדיקה הסרוקה והן מהבדלי רמה ונסיון בין מנתחים שונים. לפי דעתי כל מי שמנתח כתב ולא יודע למה הוא כתב דבר מסוים, כלומר מבין את ההגיון שמאחוריו, סופו להלך באפילה וגם לא תהיה לו אפשרות להתמודד עם בקורת נכונה מה שינציח משגים ויעצור את התקדמותו. לא יודע למה כתב.. הכוונה שאותו מנתח לקח איזה סימן בעל צורה אופיינית, זיהה משהו דומה בכתב שלפניו וכתב זאת. דוגמאות קצוניות לכך זה הסמלים שמוצאים באותיות כגון אחד שכאילו מצייר לב בחתימתו, אות שתפחה בשל הריון, ציור ב' כמו בית על משקל של כמיהה כזו או אחרת. אני לא שולל את הסמליות, להיפך, אני בטוח שיש כאלה שהנושא 'חם' ואקטואלי ולא יורד מ 'סדר יומם ( הריון, דיאטה, הקרחה.. פחד.. ) ויש לכך ביטוי בכתב, אולי לצד זה יש רבים שיכתבו אות שוויזואלית היא דומה לקודמת אך על פי הכתב והשוואה למרכיבים אחרים אין בינה ובין הסמל דבר. גם חלק מהספרים מעודדים גישה כזו, למשל בבדיקות של יושר פורטו נניח 20 אלמנטים שיכולים להחשיד בחוסר יושר ואומרים למנתח אם בכתב שלפניך תזהה נניח מ - 4 סימנים והלאה, יש כנראה רגליים לחשד. אני לא מכיר איוולת גדולה מזו שמנציחה בורות שכן בלי הבנה למה מרכיב כזה או אחר מצביע על זה, וגם על מה בדיוק, מתחילים לצלם סימנים ולספור. כך יכול לצאת שאדם ( צ'רלס ) שחרד לחשיפת שונות מינית, כתב ידו יהיה עתיר סימני התגוננות והסתרה ומחמת אי הבנה יוגדר כ 'לא ישר' ואף מסוכן להעסיקו. אני מודה לך על פידבק עניני ומועיל לניתוחים שקיבלת. אה, ויש לך יכולת ניהולית.