שלום רב

אלעד2

New member
הייתי שמח אם תתייחסי

לכישורי ובאופן כללי לאישיותי. תודה מראש,אלעד.

עינת

New member
היי אלעד ../images/Emo39.gif

דבר ראשון שמאוד בולט הן משמך והן מתאריך לידתך הוא שאתה בחור שמושפע חזק מאוד מרגשות וחי בנדנדה של עליות ומורדות רגשיים. ניחנת בשאיפות גדולות ואידאלים נשגבים ויש לך אינטואיציות מעולות, תן לעצמך את החופש ללכת איתן. אתה מהאנשים שנועדו לשרת את האנושות.
שפע ו
עינת

אלעד2

New member
מאוד מעניין

תודה על ההתייחסות. רציתי לשאול למה את מתכוונת באומרך שאני "מן האנשים שנועדו לשרת את האנושות". יש פה חלקוה של שני סוגי אנשים? תוכלי להסביר?

עינת

New member
אלעד

החלוקה היא להרבה יותר משני סוגי אנשים. כוונתי היתה שאתה אדם עם יכולת נתינה אדירה ויכולת לעזור לאחרים. לא דובר על לשרת בקונטציה שלילית אלה ההפך בדיוק. אגב בעצם הנתינה יש קבלה,תחשוב על זה.
שפע ו
עינת

אלעד2

New member
שלום עינת

כמובן. לא התכוונתי למה שאת חושבת פשוט לא הבנתי. את יכולה לנקוב בשמות של מקצועות או דרכי פעולה הקשורים לנושא? תודה מראש, אלעד

עינת

New member
היי אלעד../images/Emo13.gif

זה בסדר לא להבין והרי אני כאן כדי להסביר ולכן אני מאוד שמחה שביקשת הבהרה.הרבה פעמים בתשובתי אני עונה מתוך עולם המושגים שלי ושוכחת שלי הדברים מובנים מאליהם אבל לא כך לכולם. דבר ראשון הייתי ממליצה לך להתחיל להתחבר לעצמך - לעבור תהליך של מודעות בכל דרך שנראת לך כמתאימה. יש שפע של מקצועות שיהיו נפלאים עבורך,בהם תמצא את היכולות שלך ותמלא את היעוד,הן בתחום הקונבנציאונלי והן באלטרנטיבי. פסיכולוגיה טיפול ( ריפוי בעיסוק ,טיפול משפחתי,יעוץ,טיפול באומנות וכ"ו) עבודה סוציאלית גישור רפלקסולוגיה,שיאצו,וכ"ו בהצלחה ו...שתהיה שנה נפלאה
שפע ו
עינת

עינת

New member
איזו דעה אמורה להיות לי? ../images/Emo13.gif

אם אתה נהנה מעבודתך וחש סיפוק על הכפאק.

אלעד2

New member
השאלה היא

האם בעינייך יכול להיות שיש פה פיספוס בהגשמת התפקיד והזהות העצמית.

עינת

New member
אלעד

אני לעומת הרבה אנשי מקצוע בתחום חושבת שלאדם צריך להיות טוב במקום בו הוא נמצא,גם אם אינו מגשים את ה"יעוד" וטוב לו זה בסדר. נכון שלדעתי היית יכול לעשות הרבה יותר עם עצמך ולקבל הרבה סיפוק מתחום אחר אבל,עדיין זו דעתי בלבד. חשוב בעיני שכל עצה שאני נותנת תשקל על ידי מקבלה,אם מתחבר ונכון לו,נהדר,אם לא אז לא (איני פנאטית לדבר). לעיתים גם לוקח זמן עד שהדברים מחלחלים ופעמים רבות אנשים שלא כ"כ הבינו למה כוונתי מתקשרים ומספרים שפתאום "נפל האסימון". לכן לך עם התחושות שלך ומה שעושה לך טוב עשה. בהצלחה.
שפע ו
עינת

למעלה