שלום רב!

Shelly12

New member
שלום רב!

משתתפת חדשה בפורום וכבר מרגישה יותר טוב. קראתי את המאמר בנושא שיעור יתר ואולי יש לבעייתי סוף כל סוף פתרון. אני סובלת משיעור יתר כבר הרבה שנים, נמצאת בשנות השלושים לחיי, ודואגת להסיר אותם בשעווה אבל לאחרונה הנושא ממש מעיק עלי. האם ייתכן שעם טיפול תרופתי הבעיה תפסק? קראתי בסוף המאמר שטיפול נכון יכול להשפיע כל השיער החדש לצמוח? ומה קורה עם מה שכבר צמח האם לאחר מריטה עם שעווה הוא ימשיך לצמוח בכל זאת? בבקשה תעזרו לי אני באמת מיואשת. תודה לכולם

טיפול לשעיור יתר

שלום שלי, בעית שיעור יתר אכן מתסכלת ומרגישזה ולא קל להתמודד איתה. אם מדובר בבעיה שמציקה לך שנים רבות ולא מצאת לה מענה כדאי שתבדקי ושיפשו אם יש לה סיבה. לגבי שאלתך, הטיפולים ההורמונליים למיניהם משפיעים אכן על צמיחתן של שיערות חדשות ולא על שערות שכבר התחילו את תהליך הצמיחה שלהן. לכן אנחנו מזהירים את הנשים שיקח זמן עד שתראה תוצאה משום שהשערות שכבר קיימות לא יעלמו במהירות. מחזור חיים של שערה הוא כשנה וחצי שנתיים. לעומת זאת, אם מסירים את השערות הקיימות רואים את התוצאה מהר יותר כי הצמיחה החדשה איטית יותר. התוצאה תישמר כל עוד נמשך הטיפול, לכן רצוי לשלב טיפול קוסמטי שמטרתו באמת לחסל את זקיקי השיער כך שלא יהיה מה שיצמח לאחר הפסקת הטיפול התרופתי.

למעלה